Analytisk kemist till läkemedelsföretag i Uppsala

Publicerad:
2018-09-14
Ort:
Uppsala, Uppsala län
Kategori:
Läkemedel, bioteknik & medicinteknik
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201158917
Sista ansökningsdag:
2018-09-30
Kontakt:
Patricia Torregrosa
Telefonnummer:
0725869242
Dfind Science & Engineering söker just nu en analytisk kemist för konsultuppdrag inom analytisk utveckling till en större kund i Uppsala

Din roll
I rollen som analytisk kemist kommer det att ingå laborativt arbete med fokus på kemiska rutinanalyser och en del utvecklingsarbete och validering. Du är van att inte bara förbereda och genomföra analyser utan också van att dokumentera och kritiskt utvärdera resultat för att löpande förbättra metoderna.

Analystekniker som används är bl. a. HPLC, GC, ICP, OES UV/vis, titrering och våtkemiska. Det laborativa arbetet sker i enlighet med GMP och det ständiga förbättringsarbetet följer LEAN.

Din bakgrund och profil

  • Universitet/högskoleexamen i kemi, gärna analytisk kemi (120-180hp)
  • Minst 1 års erfarenhet från relevanta laborativa tjänster
  • God kännedom inom flertalet av ovannämnda tekniker
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
  • Erfarenhet av GMP-miljö
  • Goda kunskaper i Excel
Som person är du är en självständig problemlösare som är leveransfokuserad. Vidare ser vi gärna att du är noggrann, ansvarstagande och med hög samarbetsförmåga.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Om du har rätt profil uppmanar vi dig att inte vänta med din ansökan utan skicka in den omgående då intervjuer och urval görs löpande.

Arbetsgivare: Dfind Science & Engineering

Ort: Uppsala

Omfattning: Heltid, med start omgående. 6 månader med god chans till förlängning.

Sista ansökningsdag: 2018-09-30, urval genomförs löpande och tillsättning kan göras innan sista ansökningsdag så kom gärna in med din ansökan så snart som möjligt.

För information: Patricia Torregrosa, patricia.torregrosa@dfind.se, 0725869242

Jag ser fram emot att läsa din ansökan!

Organisations-/företagsbeskrivning: Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på kompetenser inom naturvetenskap och teknik. Hos oss har alla en naturvetenskaplig eller ingenjörsbakgrund oavsett om du jobbar som konsultchef eller med specialistuppdrag åt våra kunder.
Med engagemang och lyhördhet hjälper vi tillsamman människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Hos oss har du möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter genom uppdrag hos våra utvecklings- forsknings- och produktionsintensiva kunder i Norden.

Nyckelord: Läkemedelsutveckling, Life Science, R&D, forskning och utveckling, analytisk utveckling, analytisk kemi, pharma,