Analytisk kemist till Stockholm i Stockholm

Publicerad:
2018-10-11
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Livsmedel
Specialisering:
Livsmedel
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201178046
Sista ansökningsdag:
2018-10-31
Kontakt:
Lisa Nguy
Är du analytisk kemist och vill ha ett varierat arbeta i en trivsam arbetsmiljö? Då kanske det här konsultuppdraget passar dig!

Vi söker nu en analytisk kemist för ett ettårigt uppdrag i centrala Stockholm. Du kommer ingår i ett större konsultteam och därmed få möjligheten att bredda ditt nätverk och få möjligheten att arbeta på olika arbetsplatser inom branschen. Vi ses ungefär en gång i månaden och varvar AW med intressanta föreläsningar och relevanta utbildningar. Vi som konsultchefer ser det som vår huvuduppgift att stötta dig i ditt dagliga arbete samt att skapa förutsättningar för att du ska nå dina yrkesdrömmar.

Arbetsbeskrivning
Arbetet som analytisk kemist innebär att utföra kvantitativa kemiska analyser (ICP-MS, HPLC-RID, FIA, GC-FID, GC-MS, GC-MSMS och UPLC-MS/MS) av företagets produkter med standardiserade metoder. De dagliga arbetsuppgifterna innehåller arbetsmoment som att väga in och upparbeta prover manuellt eller med hjälp av robot, förbereda och utföra analyser av upparbetade prover, utvärdera och bedöma data från analysinstrument, importera och hantera data i Labvantage (LIMS).

Du kommer också beroende på erfarenhetsbakgrund kunna delta i utvecklingsarbete, validering och utveckling av metoder och bistå organisationen med tekniskt instrumentkunnande och eventuellt underhåll av instrument.

Kvalifikationer
Vi söker dig med en högskoleutbildning inom analytisk kemi, med tidigare arbetslivserfarenhet och kunskaper inom relevanta analysmetoder. Vi ser gärna att du har erfarenhet från att ha jobbat på ett ackrediterat livsmedels-, läkemedels- eller miljölaboratorium. Det är meriterande om du har deltagit i utveckling och validering av analysmetoder. Du är flytande i det svenska språket och har goda kunskaper i engelsk tal och skrift.

Uppdragsgivare: Dfind Science & Engineering

Ort: Stockholm

Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Det här specifika konsultuppdraget är 12 månader med start i januari 2019. Därefter kommer du genom din anställning på Dfind S&E få nya konsultuppdrag på andra kunder i Stockholm/Södertälje/Uppsala.

Sista ansökningsdag: 2018-10-31, OBS urval sker löpande så kom gärna in med din ansökan så snart som möjligt.

För information: Lisa Nguy, lisa.nguy@dfind.se

Jag ser fram emot att läsa din ansökan.

Organisations-/företagsbeskrivning: 
Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på kompetenser inom naturvetenskap och teknik. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Hos oss har du möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter genom uppdrag hos våra utvecklings- forsknings- och produktionsintensiva kunder i Norden.

Vi tycker att det är viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.