Anläggningsansvarig Pfizer i Strängnäs

Publicerad:
2018-09-07
Ort:
Strängnäs, Södermanlands län
Kategori:
Läkemedel, bioteknik & medicinteknik
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201170635
Sista ansökningsdag:
2018-10-07
Kontakt:
Britta Granath
Telefonnummer:
0733434624
Anläggningsansvarig inom laborativ verksamhet till Pfizer Strängnäs

Har du lång erfarenhet av GMP reglerad miljö och labbvana från kvalitetsanalyser? Har du starka ledaregenskaper och drivs av att jobba operativt? Just nu söker vi anläggningsansvarig till kvalitetslaboratoriet åt vår kund Pfizer i Strängnäs. Som anläggningsansvarig kommer du ingå i teknikorganisationen och vara del i att utveckla Pfizers Biotechfabrik.

I din roll som anläggningsansvarig på kemiskt och mikrobiologiskt labb kommer du jobba koordinerande och operativt där du bla. startar dagens morgonmöten, hanterar akuta ärenden, jobbar med förbättringsärenden tillsammans med gruppen och optimerar underhåll. Du kommer även delta i sektionsmöten för labb, skicka offert-förfrågningar samt jobba enligt handlingsplanen i samråd med närmaste chef.

Du kommer bli anställd av Dfind Science & Engineering där det här är ditt första uppdrag. Uppdraget planeras starta under november och planeras pågå fram till sommaren.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Förvalta anläggningsdokumentation (riskanalyser, periodisk granskning, CE-dokumentation mm)
  • Självständigt leda, deltaga i och utföra kvalificeringsaktiviteter (IOQ)
  • Driva ändringsärenden
  • Utreda och driva förbättringsarbete samt EHS händelser
  • Delta i produktionsrelaterade avvikelseutredningar
  • Skapa underhållsplaner (arbetsorder, reservdelar, serviceavtal) tillsammans med kund
  • Planering av övriga Underhållsaktiviteter/projekt vid underhållsstopp
  • Utföra, delta i riskanalyser, utvärdering/analyser samt komma med förslag till förbättringar
  • Periodisk granskning (underhåll, avtal, livstid och omvärldsbevakning )
Uppdragsgivare: Dfind Science & Engineering

Ort: Strängnäs

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2018-10-01 (Löpande urval)

För information: Britta Granath (Rekryterande konsultchef), 073-3434624, britta.granath@dfind.se

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har Civil/högskoleutbildning inom teknik, kemi eller motsvarande område, alternativt lång arbetserfarenhet (5-10 år) från GMP-styrd laborativ verksamhet. Du som söker har flerårig arbetslivserfarenhet från processindustri där läkemedelstillverkning och arbete enligt GMP är mycket meriterande. Du har erfarenhet av att arbeta operativt såväl som strategiskt och trivs i en koordinerande roll. Du har kunskap och erfarenhet av att implementera systematiska arbetsprocesser. För att kunna utföra dina arbetsuppgifter på ett tillfredsställande sätt bör du ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Du som söker är noggrann och har god förmåga att kommunicera och dokumentera. Vidare ser vi att du besitter en god förmåga att jobba i team och samtidigt har förmågan att driva ditt egna arbete. För att lyckas i rollen är du prestigelös och resultatorienterad. Arbetsuppgifterna kan komma att förändras från dag till dag, därför ser vi också att du är flexibel och anpassningsbar inför nya utmaningar.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Om du har rätt profil uppmanar vi dig att inte vänta med din ansökan utan skicka in den omgående då intervjuer och urval görs löpande.

Jag ser fram emot att läsa din ansökan!

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på kompetenser inom naturvetenskap och teknik. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Hos oss har du möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter genom uppdrag hos våra utvecklings- forsknings- och produktionsintensiva kunder i Norden.

Vi tycker att det är viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Dfind Science & Engineering ett auktoriserat bemanningsföretag via Almega och följer deras kollektivavtal.