Anläggningsansvarig, Pfizer Strängnäs

Publicerad:
2018-12-03
Ort:
Strängnäs, Södermanlands län
Kategori:
Läkemedel, bioteknik & medicinteknik
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201189030
Sista ansökningsdag:
2019-01-05
Kontakt:
Charlotte Fristedt Duvefelt
Telefonnummer:
0723910442
Anläggningsansvarig, Pfizer Strängnäs
Är du en initiativtagande och drivande person som gillar varierande arbetsuppgifter? I den här rollen får du bidra med din expertkunskap inom processutveckling, anläggningsdokumentation och validering/kvalificering.

Vi söker nu en konsult för uppdrag som anläggningsansvarig i Bio 7 hos vår kund Pfizer Health AB i Strängnäs. Du blir tillsvidareanställd (6 månaders provanställning) hos oss på Dfind Science and Engineering och kommer att ingå i vår växande projektkonsultgrupp. Du arbetar konsultativt ute hos våra kunder och vi hjälper dig att utvecklas och bredda din kompetens genom att vara ute på spännande uppdrag hos våra kunder!

Vi välkomnar även fåmansbolag som är intresserade av att gå in som underleverantörer till Dfind att söka.

Uppdraget planeras starta i februari och pågå under 6 månader.


Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna är varierande och kan komma att förändras från dag till dag men du kommer att supportera befintliga anläggningsansvariga i Bio 7 i det dagliga arbetet och dess projektverksamhet. Bland dina arbetsuppgifter kommer du få möjlighet att ta del av och driva mindre linjeprojekt. Exempel på arbetsuppgifter:

  • Ansvara för det dagliga arbetet i anläggningen
  • Driva ändringsärenden
  • Leda och utföra kvalificeringsaktiviteter (IOQ)
  • Se över anläggningsdokumentation (t.ex. riskanalyser, periodiska granskningar och CE-dokumentation)
  • Utreda och driva förbättringsarbete, säkerhets-, hälsa – och miljö-händelser samt produktionsrelaterade avvikelseutredningar.
Här får du en chans att bli en del av ett härligt team där arbetsuppgifterna är varierande och där din erfarenhet och kunskap kommer att bidra till teamets framgång.

Kvalifikationer:
För rollen som anläggningsansvarig söker vi dig som har Civil/högskoleutbildning inom teknik, kemi eller motsvarande område, alternativt lång arbetserfarenhet (5-10 år) från GMP-styrd verksamhet. Du som söker har flerårig arbetslivserfarenhet från processindustri där läkemedelstillverkning och arbete enligt GMP är mycket meriterande. Du har erfarenhet av att arbeta operativt såväl som strategiskt och trivs i en koordinerande roll. Du har kunskap och erfarenhet av att implementera systematiska arbetsprocesser. För att kunna utföra dina arbetsuppgifter på ett tillfredsställande sätt bör du ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Du som söker är noggrann och har god förmåga att kommunicera och dokumentera. Vidare ser vi att du besitter en god förmåga att jobba i team och samtidigt har förmågan att driva ditt egna arbete. För att lyckas i rollen är du prestigelös och resultatorienterad. Arbetsuppgifterna kan komma att förändras från dag till dag, därför ser vi också att du är flexibel och anpassningsbar inför nya utmaningar.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Om du har rätt profil uppmanar vi dig att inte vänta med din ansökan utan skicka in den omgående då intervjuer och urval görs löpande.

Ansökan: För frågor kontakta Britta Granath, konsultchef, britta.granath@dfind.se, 073-3434624. Urval sker löpande, välkommen med din ansökan!

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på kompetenser inom naturvetenskap och teknik. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Hos oss har du möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter genom uppdrag hos våra utvecklings- forsknings- och produktionsintensiva kunder i Norden.

Vi tycker att det är viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Uppdragsgivare: Dfind Science & Engineering

Ort: Strängnäs

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2019-01-05