Ansök

har du en funktionsnedsättning och har särskilda behov vid ansökan?  klicka här

Eller välj en fil från Dropbox eller Google Drive:

×
(klicka på filen för att förhandsgranska CV)
Ja tack, jag vill ha nyhetsbrev med tips och inspiration om jobb och karriär från Dfind!

Information om hur vi behandlar personuppgifter i kandidatkontot finns här.

Du söker jobbet nedan

Senior processingenjör Norrköping

Ort:
Norrköping, Östergötlands län
Kategori:
Teknisk försäljning & marknadsföring
Omfattning:
Heltid
Referensnummer:
201189911
Vill du vara med och bidra till ett bättre resursutnyttjande, ett mer hållbart samhälle och till en grönare framtid? Vill du jobba i en dynamisk och spännande miljö med ett stort ansvar och inflytande? Just nu söker Lantmännen Agroetanol seniora processingenjörer till sin anläggning i Norrköping.

Arbetsbeskrivning:
Som senior processingenjör kommer du tillsammans med en andra ingenjörer ansvarar för daglig drift, kvalitet och förbättringsarbete vid framställning av etanol, proteinfoder och koldioxid. I rollen ingår att stödja och vägleda ingenjörer och operatörer i deras arbete samt att delta i daglig problemlösning, så väl som utvecklings- och förbättringsprojekt.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har haft liknande arbetsuppgifter under flera år och som vill fortsätta att utvecklas som processingenjör hos oss. Du har en högskoleutbildning med inriktning mot kemi eller maskin. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kvalitets- och förbättringsarbete och har arbetat med LEAN, 5S, Six sigma eller liknande metoder. För denna tjänst krävs det att du obehindrat kan tala och skriva på svenska samt engelska.

Som person är du en problemlösare, du siktar högt och anpassar dig med enkelhet till växlande omständigheter. Du är pedagogisk, har en väl fungerande kommunikation och trivs med att tala inför stora grupper. Du har förmågan att ta egna beslut samtidigt som att du kan fråga om råd när det behövs. Vidare har du en positiv inställning och värdesätter samarbete. Du erbjuds ett arbete med stort ansvar och frihet med goda möjligheter att utvecklas.

Det är viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Sista ansökningsdag: 2019-02-24.

Antal platser: 2

För information:
Denna rekrytering genomförs av Dfind Science & Engineering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jan Smith, 072-515 55 15. Välkommen med din ansökan!

Om Lantmännen Agroetanol
Lantmännen Agroetanol ägs av lantbrukskooperativet Lantmännen och är Sveriges största etanolproducent. I Norrköping återfinns den stora fabriken som tillverkar hållbara protein- och etanolprodukter som framställs på ett ansvarsfullt sätt genom att tex använda restprodukter till djurfoder och kolsyra. Resursutnyttjandet i tillverkningsprocessen gör att man tillhandahåller Sveriges hållbaraste biodrivmedel.

Keywords: processingenjör, etanolproducent, LEAN, 6 sigma, 5S