Arbete med lagstiftning och certifiering av motorer

Publicerad:
2019-03-15
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Fordon & marin
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201208952
Sista ansökningsdag:
2019-03-24
Kontakt:
Sara Kuikka
Telefonnummer:
0725-487688
Vill du arbeta med motorer som används i industrin och marinaområdet? Har du arbetat med att tolka lagstiftningar för motorer eller har du arbetat med certifieringar av motorer? Just nu söker vi en noggrann och strukturerad ingenjör till vår kund! Varmt välkommen med din ansökan!

Keywords: lagstiftning, certifiering, motorer, ingenjör, standarder, processutveckling, Conformity of Production, Audits, OBD, motorkalibrering

Arbetsbeskrivning
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta:

  • Arbete med certifieringar och lagkrav för motorer.
  • Ansvara för att nya och befintliga produkter uppfyller lagstiftningen för utsläpp från dieselmotorer.
  • Arbeta med processutveckling samt att kvalitetssäkra produktionen.
  • Övervaka och utvärdera tester som behövs för att uppfylla utsläppslagstiftning.
  • Ansvara för att genomföra certifikatansökningar till myndigheter.
  • Uppdatera certifikat kontinuerligt samt ansvara för dokumentation.
  • Arbeta med OBD och motorkalibrering.
  • Kontinuerlig kontakt med kundens produktionssiter som finns i hela världen.
  • Kontinuerlig kontakt med svenska och internationella myndigheter.
Kvalifikationer
Du har ingenjörsutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Exempel på lämplig utbildning är ingenjör inom maskin eller kemi. För att lyckas i rollen har du arbetslivserfarenhet av motorer inom industrin och/eller det marinaområdet. Du bör ha erfarenhet av utsläppstestning vid provning av motorer, helst dieselmotorer. Tidigare har du arbetat med lagkrav, certifieringar och standarder för motorer. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med motorkalibrering. Det är också önskvärt att du är kunnig inom statistik. Goda kunskaper i engelska är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete framåt. Du har lätt för att samarbeta med myndigheter, underleverantörer och kunder samt tvekar inte att ta diskussionen om det finns olika åsikter. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete. Du är nyfiken, lockas av nya utmaningar och du har ett sinne för detaljer.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Sista ansökningsdag: 2019-03-24 urval och intervjuer kommer att ske löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.

För information: Sara Kuikka, sara.kuikka@dfind.se 0725-487688

Om Dfind Science & Engineering
Dfind Science & Engineering är en del av Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom teknik och naturvetenskap. Hos oss har du möjlighet att utveckla dina kunskaper och bygga CV genom olika uppdrag hos våra utvecklings-, forsknings- och produktionsintensiva kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef.

Vi är auktoriserade via Kompetensföretagen och följer deras kollektivavtal. Vi har dessutom förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

I rollen som konsult kommer du också få möjlighet att skapa ett brett nätverk inom Ingenjörsområdet och träffa dina konsultkollegor i våra lokaler i centrala Göteborg, vi varvar AW med intressanta föreläsningar och relevanta utbildningar. Jag som konsultchef ser det som min huvuduppgift att stötta dig i ditt dagliga arbete samt att skapa förutsättningar för att du ska nå dina yrkesdrömmar.