Assisterande chefsmekaniker i Malmö

Publicerad:
2018-05-15
Ort:
Malmö, Skåne län
Kategori:
Produktion & processteknik
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Full time
Anställningsform:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201148808
Sista ansökningsdag:
2018-06-04
Kontakt:
Tim Nilsson
Vi söker nu för vår samarbetspartners räkning en assisterande chefsmekaniker till deras industribageri i Malmö. Letar du efter en teknisk tjänst på ett växande och företag? Vi erbjuder en roll med varierande arbetsuppgifter, med många kontaktytor där du har möjlighet att påverka.

Tillsammans med den tekniska chefen ansvarar du för optimering och underhåll av produktionsutrustningen. Du kommer ha många kontaktytor inom företaget och arbeta i nära samarbete med de övriga teknikerna på fabriken. Rollen innefattar varierande arbetsuppgifter med fabrikens underhåll som huvudfokus där den dagliga driften säkras av den tekniska gruppen där du ingår.

Företaget växer och erbjuder dig en spännande roll där du får stor möjlighet att påverka, influera och växa både personligt och professionellt.

Arbetsbeskrivning:
Som assisterande teknisk chef ansvarar du för att underhållsärenden registreras, utförs och färdigställs i enlighet efter behov. Du kommer ansvara för den administrativa delen av det tekniska arbetet, anskaffning av underhållsmaterial och reservdelar och registrering av artiklar. Vidare bidrar du med teknisk kompetens och kan bistå i frågor kring reparationer och underhåll. Du kommer även vara en viktigt kontaktperson i projekt och tillsammans med den tekniska chefen driva utvecklingsarbetet framåt.

Anställningen är hos Dfind Science & Engineering där företaget kommer ta över anställningen efter sex månader.

Ort: Malmö

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2018-06-04
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Tim Nilsson, 0724-503234, Tim.Nilsson@dfind.se

Kvalifikationer:
För tjänsten bör du ha en teknisk bakgrund med en god förståelse kring underhåll och optimering. Du kan vara el-, automation- eller mekaniktekniker alternativt ingenjör som med fördel har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Har du arbetat med SAP och administration inom underhållssystem ses det som ett stort plus.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du hanterar frågor och problem direkt och du har lätt att samarbeta med personer på olika nivåer i organisationen. Vi tror också att du snabbt tar in ny kunskap och använder din erfarenhet på ett flexibelt sätt. Utöver detta är du strukturerad och har god förmåga att förutse problem och arbeta proaktivt. Du förmedlar information effektivt och är ett givet bollplank för tekniska diskussioner.

Kandidaten kan vara nyutbildad eller ha några års erfarenhet med teknik som ledord. Engelska är krav då du kommer ha kontakt med kollegor och leverantörer runt om i världen. Svenska är ett stort plus och du förväntas ha god datorvana.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom teknik och naturvetenskap.

Hos oss har du möjlighet att utveckla dina kunskaper och bygga CV genom olika uppdrag hos våra utvecklings-, forsknings- och produktionsintensiva kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef.

Vi är auktoriserade via Almega och följer deras kollektivavtal. Vi har dessutom förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.