Automationsingenjör till Uppsala

Publicerad:
2019-04-30
Ort:
Uppsala, Uppsala län
Kategori:
Maskin, mekanik & konstruktion
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201213401
Sista ansökningsdag:
2019-05-31
Kontakt:
Sofie Elisson Söder
Telefonnummer:
0708298258
Automationstekniker till Uppsala Vatten och Avfall AB

Vill du vara med och bli en av våra samhällsbyggare? Vill du vara med i den långsiktiga utvecklingen och uppbyggnaden av en helt ny arbetsgrupp? Vill du utvecklas och samtidigt ha kul på jobbet?

Uppsala stad växer och vi behöver fler medarbetare till vårt uppdrag, att ge kommunens hushåll och företag högkvalitativa tjänster inom VA och avfallshantering.

Om tjänsten

Vi söker en automationstekniker till sektionen Teknik och Fastigheter som i dag består av 13 medarbetare, varav tre elektriker, två automationstekniker, fyra driftreparatörer, en fastighetstekniker, en underhållsingenjör, en fastighetsingenjör och en sektionschef.

Som automationstekniker behöver du ha sinne för det tekniska, administrativa och systematiska. I arbetsuppgifterna ingår att kontrollera och felsöka i våra anläggningar så som instrumentering, PLC och SCADA och göra förebyggande underhåll.

Vem är du?

Vi ser gärna att du som söker har relevant teknisk utbildning, inom styr och regler eller elektronik/ automation. Alternativt yrkeserfarenhet från liknande arbete inom industri, process eller tillverkning.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är det viktigt att du är serviceinriktad och positiv. Att du har en god prioriteringsförmåga och är van att arbeta både självständig och i grupp.

B-körkort är ett krav.

Vad erbjuder Uppsala Vatten & Avfall dig?

En utmanande, utvecklande och rolig roll där du blir en viktig del i den långsiktiga utvecklingen av en organisation under förändring. Du kommer att få äga ditt eget ansvarsområde, sätta strukturer och bygga upp arbetsgruppen.

Du får var med och forma morgondagens Uppsala! Att jobba hos Uppsala Vatten och Avfall AB innebär att vara i en framtidsbransch och att vara delaktig i att utveckla och säkerställa de mest grundläggande och absolut nödvändiga funktionerna i ett hållbart Uppsala – den att ha rent vatten, miljösäkert avlopp och effektiv avfallshantering.

Vi uppmuntrar till dina idéer, eftersom vi ständigt vill bli bättre. Det är såklart också viktigt att du trivs hos oss och att du har kul på ditt jobb.

Om företaget

Uppsala Vatten och Avfall AB är ett helägt kommunalt bolag som ansvarar för den kommunala VA- och avfallshanteringen inom Uppsala kommun. Verksamheten omfattar hantering av dricksvattenförsörjning, avloppsvatten-hantering, hämtning av hushållsavfall, produktion av biogas samt återvinning av avfall. Uppsala Vatten omsätter cirka 550 miljoner kr per år och har cirka 220 medarbetare. Bolagets anläggningar består av vattenverk, reningsverk, pumpstationer, återvinningscentraler och biogasanläggning. Du utgår från vår verkstad som är placerad centralt i Uppsala.

Sista ansökningsdag: 2019-05-31

För information: I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad rekrytering. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Sofie Elisson Söder, tfn 070 829 82 58