Business Manager till växande företag i Norden i Malmö

Publicerad:
2018-10-17
Ort:
Malmö, Skåne län
Kategori:
Läkemedel, bioteknik & medicinteknik
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201178476
Sista ansökningsdag:
2018-11-05
Kontakt:
Karin Christiansson
Skulle du vilja vara med och etablera ett nytt bolag i Norden? Lockar det att samtidigt bidra till att sjukvården är en säker miljö - för både personal och patienter? Har du en naturvetenskaplig bakgrund, vill arbeta med att etablera kontakter med hjälp av förtroende och på så sätt nå både personlig och affärsmässig framgång? Dfind Science & Engineering i Malmö söker nu, för kunds räkning, dig som vill gå in i en spännande konsultroll som Business Manager. Är du denna drivna och nyfikna person, så ansök redan idag!

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2018-11-05

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Karin Christiansson, karin.christiansson@dfind.se

Ansvar och önskemål:
I uppdraget kommer du ansvara för att driva försäljning och service till nya och befintliga kunder samt att lägga upp en säljstrategi. Du kommer även ansvara för koordinering och kontakt med distributörer så att leveranser sker på ett smidigt sätt. Det är avgörande att du är en person som uppskattar och drivs av att sätta upp mål och arbeta strategiskt mot dessa. I en säljande roll är det också viktigt att du bygger relationer med kunder och att skapa förtroende är en naturlig del kommunikationen som leder till ökad försäljning – hos både befintliga och nya kunder. Din sociala kompetens är även en tillgång i din relation till dina kollegor.

Vi ser att du har en naturvetenskaplig bakgrund eller har erfarenhet av försäljning inom MedTech sedan tidigare och är väl bekant med terminologi och frågeställningar inom sjukvården. Eftersom kunderna är just kliniker ser vi att du med fördel har erfarenhet av upphandlingar mot sjukvården. Du kanske är operationssjuksköterska eller laboratorieingenjör i grunden men trivs i en säljande och organisternade roll. Det är viktigt att du är mycket kommunikativ både i tal och skrift – på engelska och svenska. Eftersom du har Norden som din arbetsplats är det viktigt att du även kan kommunicera på de nordiska språken.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom teknik och naturvetenskap.

Hos oss har du möjlighet att utveckla dina kunskaper och bygga CV genom olika uppdrag hos våra utvecklings-, forsknings- och produktionsintensiva kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef.

Vi är auktoriserade via Almega och följer deras kollektivavtal. Vi har dessutom förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.