Commercial Strategy Manager i Sollentuna

Publicerad:
2018-09-10
Ort:
Sollentuna, Stockholms län
Kategori:
Teknisk försäljning & marknadsföring
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201171020
Sista ansökningsdag:
2018-10-07
Kontakt:
Peter Janson
Telefonnummer:
072-5883223
Har du marknadserfarenhet från läkemedelsindustrin och kunskaper inom Immunologi / Onkologi? Vill du planera och genomföra det strategiska marknadsarbetet för en av marknadens starkaste produktportföljer inom onkologi? Då kan rollen som Commercial Strategy Manager på Pfizer vara din nästa utmaning!

Som Commercial Strategy Manager (CSM) har du det nationella ansvaret för strategisk planering och genomförande av marknadsaktiviteter för Pfizer Onkologi produktportfölj inom Renal Cell Cancer (RCC) och Immuno-Oncology (I/O). I denna roll arbetar du tvärfunktionellt med Pfizers interna resurser såsom marknad, sälj och medicinsk information.

Till arbetsuppgifterna hör bland annat:

  • Brand-manager ansvar för Pfizer Onkologi produktportfölj inom Renal Cell Cancer (RCC) och Immuno-Oncology (I/O)
  • Utgöra kontaktyta och kommunikationskanal till Pfizer Oncologys europeiska varumärkesgrupper.
  • Att driva strategier i Sverige enligt nationella och regionala kundbehov i samarbete med Pfizers säljorganisation
  • Att säkerställa en hög nivå av marknadskännedom
  • Utveckla, genomföra och följa upp nationella operativa strategier, planer och taktik.
Kvalifikationer:
För denna roll söker vi dig med kunskap och erfarenhet av marknaden inom onkologi och produktkännedom här inom. Utöver erfarenhet av klassisk marknadsföring ser vi gärna att du dessutom har erfarenhet och/eller intresse och engagemang för digital marknadsföring. Du har god förmåga att tolka vetenskaplig data, och besitter förmågan att kommunicera vetenskaplig information för att skapa ett mervärde för Pfizers kunder. Att nätverka och bygga långsiktiga relationer ligger i din natur. Som person är du analytisk, resultatorienterad, målmedveten, öppen, flexibel och med ett stort eget driv.

Uppdragsgivare: Pfizer Innovations AB

Ort: Stockholm

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 7e okt 2018

För information: I den här rekryteringen samarbetar Pfizer med Dfind Science & Engineering. För frågor om tjänsten, kontakta rekryteringskonsult Peter Janson, peter.janson@dfind.se 072-5883223 eller rekryteringskonsult Lotta Carlsson +46730752325. Välkommen med din ansökan till www.dfind.se/science-engineering