Customer Service Specialist med bas i Göteborg

Publicerad:
2019-01-13
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Applikation & support
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201193469
Sista ansökningsdag:
2019-01-20
Kontakt:
Karolina Zingmark
Har du kemikunskaper i kombination med ett tekniskt intresse? Vill du arbeta med analysinstrument i framkanten av vetenskaplig forskning och utveckling? Trivs du med ett fritt och varierande arbete där du träffar kunder och arbetar med problemlösning? Då kan rollen som Customer Service Specialist hos Waters vara nästa utmaning för dig!

Arbetsbeskrivning: Waters Sverige söker en Customer Service Specialist med placering i Göteborgsregionen. I denna roll är du Waters ansikte utåt och arbetet innebär att stödja våra kunder och användare, i framför allt Göteborgsregionen och södra Sverige. Du kommer att utföra installationer, förebyggande underhåll, reparationer, felsökningar, kvalitetskontroller och systemuppgraderingar av Waters instrument inom vätskekromatografi och masspektrometri. Tjänsten innebär även att du vägleder och guidar kunder och användare i handhavandet av instrumenten och håller i handhavande utbildningar ute hos kund.

Rollen är fältbaserad och innebär mycket frihet under ansvar och passar dig som är tekniskt intresserad och som stimuleras av en varierande vardag. Planering av aktiviteter hos kund sker i samarbete med Waters support och säljorganisation, och passar därför dig om är en kommunikativ lagspelare. Tjänsten utgår från vårt kontor i Göteborg, Askim. Vi är verksamma i hela Sverige och det mesta av arbetet för denna tjänst utförs i Göteborgsregionen och i södra Sverige. Det förekommer även tjänsteresor i resten av Sverige och ett mindre antal tjänsteresor i Norden. Utbildningsresor sker till våra träningscenter i Europa och USA.

Vi erbjuder ett självständigt, fritt och omväxlande arbete med nära kundkontakt. Hos Waters får du vidareutbildningar i den senaste tekniken inom vårt fält och det finns goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Kvalifikationer: För denna roll söker vi dig med kemi- eller teknikbakgrund. Du har förmåga att utföra felsökningar i ett komplext system och har ett teknik/kemi intresse. Vi förutsätter att du har en gedigen datorvana. Flytande engelska i tal och skrift är ett krav, samt körkort. Då arbetet kräver resor måste du ha möjlighet att resa med ca 30-50 övernattningar per år.

Det är meriterande med arbetslivserfarenhet som serviceingenjör/servicetekniker eller från andra roller där du har använt dig av teknisk problemlösning, eller arbetat med kemi-tekniska applikationer. Erfarenhet av vätskekromatografi och/eller masspektrometri är ett stort plus, liksom flytande svenska i tal och skrift.

Som person är du kommunikativ och har lätt för att samarbeta och skapa kontaktytor. Att ha kundfokus och en god känsla för service kommer naturligt för dig. För att lyckas i rollen är du är noggrann och du trivs i en roll med eget ansvar.

Rekryterande företag: Waters Sverige AB

Ort: Göteborg

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2019-01-20

Om Waters Sverige: For over 50 years, Waters Corporation has developed innovative analytical science solutions to support customer discoveries, operations, performance, and regulatory compliance. Specifically, the company designs, manufactures, sells, and services high performance liquid chromatography, ultra performance liquid chromatography, and mass spectrometry technology systems and support products primarily in the United States, Europe, Japan, and Asia. Our innovations enable significant advancements within the pharmaceutical, life science, biochemical, industrial, food safety, environmental, academic and government industries. Waters is a publicly traded corporation (NYSE:WAT) with more than 6,500 employees and is represented in more than 100 countries around the world.

Bekanta dig med Waters: www.waters.com

För information: I den här rekryteringen samarbetar Waters Sverige med Dfind Science & Engineering. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Karolina Zingmark, 076-130 75 44 karolina.zingmark@dfind.se Under jul och nyår gör vi uppehåll i rekryteringsarbetet och kan inte svara på frågor, men du är naturligtvis hjärtligt välkommen att lägga in din ansökan under denna tid.