Design Engineer

Publicerad:
2019-02-13
Ort:
Borås, Västra Götalands län
Kategori:
Maskin, mekanik & konstruktion
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201203411
Sista ansökningsdag:
2019-02-24
Kontakt:
Per Lind
Telefonnummer:
+460703772588
Till Sveba Dahlen söker jag nu en Design Engineer för ett längre konsultuppdrag!

I din roll som Design Engineer har du kontaktyta över hela företaget. Du arbetar i ett projektteam tillsammans med projektledare, projektingenjör och 12 st konstruktörer. Ni arbetar enligt den gemensamt satta planen för att ta projekt från ide till prototyp och testning hela vägen fram till beställning av produktionsverktyg och till serieproduktion. Som Design Engineer är du involverad i tekniska frågor, modeller, tillverkningsritningar, tekniska underlag, riskanalyser etc

För detta uppdrag kommer du specifikt jobba med en produkt och dessa olika varianter, där du ansvarar för konstruktionen av moduler och skapa ytterligare konfigurationer.

För att säkerställa producerbarhet och kostnadseffektiva lösningar jobbar du nära produktionen och ditt projektteam.

Kvalifikationer:
För att bli framgångsrik i rollen tror vi att du har en maskiningenjörsexamen samt några års erfarenhet av konstruktionsarbete.
Samt att du även god kunskap av konstruktion inom plåt och förståelse för materialegenskaper.

Du har goda kunskaper i Inventor och PDM systemet VAULT och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift

Meriterande:
• Kunskap om punktsvetsning, bockning och laserskärning

Eftersom rollen involverar många kontaktytor är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och uppskattar en öppen dialog. Du har stort tekniskt intresse. Dessutom trivs du att arbeta både självständigt såväl som i team.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du positiv attityd och god initiativförmåga, ett personligt engagemang. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

Omfattning: Heltidstjänst som konsult via Dfind Science and Engineering med chans till fastanställning hos kund

Start: Omgående eller enligt överenskommelse, uppdragets längd är ca 7 månader men kan även bli förlängt

Sista ansökningsdag: 2019-02-24, tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så ansök därför så snart som möjligt.

För information: Kontakta Per Lind för mer information per.lind@dfind.se, +46 703 772588

Placeringsort: Fristad

Om Företaget :
Sveba Dahlen är en av de världsledande aktörerna inom utrustning för bageri och restaurang- och hotellverksamhet, med ett brett sortiment som bland annat innefattar vispmaskiner, degblandare, brödlinjer och ugnar. Den starka marknadspositionen är ett resultat av ett unikt helhetskoncept med högkvalitativa, innovativa produkter och kundanpassade lösningar, med ett starkt fokus på energieffektiva produkter.

Huvudkontor, utveckling och stora delar av tillverkningen är beläget i Fristad, Sverige. Genom dotterbolag i Spanien, Estland samt Ryssland, samt via ett stort antal distributörer finns produkterna representerade i över 100 länder. I Sveba Dahlen ingår även varumärket Glimek, känt för sina högkvalitativa och flexibla brödlinjer.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom teknik och naturvetenskap.

Hos oss har du möjlighet att utveckla dina kunskaper och bygga CV genom olika uppdrag hos våra utvecklings-, forsknings- och produktionsintensiva kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef.

Vi är auktoriserade via Almega och följer deras kollektivavtal. Vi har dessutom förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.