Elektronikkonstruktör i Göteborg

Publicerad:
2018-04-13
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
El & elektronik
Omfattning:
Full time
Anställningsform:
Rekrytering
Referensnummer:
201111359
Sista ansökningsdag:
2018-04-24
Kontakt:
Susanne Lindman
Telefonnummer:
072 9889429
Elektronikkonstruktör till TYRI Lights

Är du en driven elektronikingenjör som vill arbeta inom ett hett område mot globala världsledande OEM-företag? Vill du få möjlighet att vara med i hela processen genom projekten från kravspecifikation med kund till testning med vår interna testenhet? Har du hög förståelse och kunskap gällande DC/DC omvandlare, mjukvaruutveckling för MCU-familjer samt konstruktion för EMC? Då har vi ett spännande jobb för dig!

TYRI Lights fortsätter att växa och behöver en ny, kollega inom elektronikkonstruktion. Till vårt erfarna R&D team söker vi nu dig som vill designa och rita drivelektronik till våra högkvalitativa LED-produkter som tillhör marknadens bredaste program av högeffektiva strålkastare till arbetsfordon. Hos oss får du arbeta i en kvalificerad och produktionsnära miljö, som gör det möjligt att gå snabbt från idé till färdig produkt. Att långsiktigt möta vår marknad med kvalitet, innovation och eftertanke centralt för oss. I dina arbetsuppgifter ingår det att ha direktkontakt med våra kunder och designa och rita drivelektronik till våra LED-produkter. Du får också möjligheten att utveckla mjukvaran tillsammans med vår drivelektronik, vidare ingår simulering, elektronik-CAD, prototypbyggnation, felsökning m.m. Du kommer också att utföra tester under utvecklingsarbetets gång i vår helt nya EMC-labb, samt rapportera status till ansvarig projektledare (eller projektgrupp). Du ansvarar för att kravställa och leda vissa av våra outsourcade designuppdrag. I jobbet ingår också en del resor till leverantörer, ibland även till våra kunder som stöd till våra säljare.

Vi arbetar i CAD-programmet Altium Designer och du kommer att rapportera direkt till Global R&D manager.

Vi tror att du har följande bakgrund:

  • Elektronik-CAD-vana och erfarenhet av att räkna på och simulera drivelektronik i t.ex. LTspice
  • Erfarenhet av att räkna på DC/DC-omvandlare, filter etc.
  • Erfarenhet av att utveckla mjukvara för olika MCU familjer (8bit, 16bit och 32bit)
  • Teoretisk förståelse samt erfarenhet av konstruktion för EMC
  • B.Sc. / M.Sc. med inriktning elektronik eller motsvarande arbetserfarenhet
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Har du erfarenhet av att räkna på AC/DC-omvandlare ser vi det som ett plus. Har du dessutom erfarenhet av elsäkerhets- och lågspänningsdirektiv (Fordons-standarder) är detta ytterligare en merit.

För att lyckas i tjänsten är du driven och självgående och har ett gediget intresse för elektronik. Eftersom du kommer att ha mycket kontakter både internt och externt är det nödvändigt att du är social och serviceinriktad, trivs i grupp och är bra på att samarbeta.

Vi erbjuder en rolig, flexibel och tekniskt avancerad arbetsplats i helt nya lokaler fylld av kompetenta kollegor och intressanta kunder. Du får möjligheten att bli expert inom ett hett område på ett av dom snabbast växande företagen i Sverige! Tjänsten är på heltid med extra personalförmåner såsom flexibel arbetstid samt hälso- och pensionsförmåner.

TYRI Lights marknadsförs av TYRI Sweden AB och är ett av de snabbast växande företagen i Sverige 2017 med för närvarande ca 50 anställda. TYRI:s globala R&D avdelning finns i Göteborg. TYRI Lights erbjuder marknadens kanske bredaste program av högeffektiva strålkastare till arbetsfordon. Vi finns globalt i USA, England, Italien, Japan, Tyskland, Sydkorea, Brasilien, Ryssland, Norge. Alla produkter utvecklas i nära samarbete med våra kunder och vi använder oss av det senaste i teknik inom LED, Xenon och Halogen. Vi arbetar med alla ledande OEM-kunder samt även med eftermarknad. Bland våra kunder genom åren finns välkända globala och svenska företag såsom Caterpillar, Epiroc, Toyota, John Deere. www.tyri.se

Ansök idag och bli en del av TYRI Lights:
Rekryteringen sker i samarbete med Dfind Science & Engineering. För mer information om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Susanne Lindman, 072-988 94 29

Intervjuer sker löpande så ladda upp din ansökan via dfind.se snarast möjligt men absolut senast 16 april 2018.

PS. Är du nyfiken på dina nya kollegor? Kolla här!
https://www.youtube.com/tyri_lights