Elingenjör till uppsala

Publicerad:
2019-04-30
Ort:
Uppsala, Uppsala län
Kategori:
El & elektronik
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201213397
Sista ansökningsdag:
2019-05-31
Kontakt:
Sofie Elisson Söder
Telefonnummer:
0708-298258
Elingenjör till Uppsala Vatten och Avfall AB

Vill du vara med och bli en av våra samhällsbyggare? Vill du vara med i den långsiktiga utvecklingen och uppbyggnaden av en helt ny arbetsgrupp? Vill du utvecklas och samtidigt ha kul på jobbet?

Uppsala stad växer och vi behöver fler medarbetare till vårt uppdrag, att ge kommunens hushåll och företag högkvalitativa tjänster inom VA och avfallshantering.

Om tjänsten

Vi söker en elingenjör till sektionen Teknik och Fastigheter som i dag består av 13 medarbetare, varav tre elektriker, två automationstekniker, fyra driftreparatörer, en fastighetstekniker, en underhållsingenjör, en fastighetsingenjör och en sektionschef.

Som elingenjör kommer ditt största fokus att ligga på planering, beredning av löpande underhållsarbete. Du kommer att arbeta systematiskt och mycket med standardisering i beredning. Ditt arbete kommer att ha fokus på att underlätta för planering av utförande och ligga till grund för projekthandlingar.

Vem är du?

Vi ser att du har en relevant utbildning inom el och tidigare yrkeserfarenhet från industri, process eller tillverkning.

Troligtvis har du arbetat med beredning och konstruktion inom el, men behöver inte nödvändigtvis vara ingenjör idag. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att koordinera arbete och att arbeta långsiktigt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är det viktigt att du är serviceinriktad och positiv. Att du har en god prioriteringsförmåga och är van att arbeta både självständig och i grupp.

B-körkort är ett krav.

Vad erbjuder Uppsala Vatten & Avfall dig?

En utmanande, utvecklande och rolig roll där du blir en viktig del i den långsiktiga utvecklingen av en organisation under förändring. Du kommer att få äga ditt eget ansvarsområde, sätta strukturer och bygga upp arbetsgruppen.

Du får var med och forma morgondagens Uppsala! Att jobba hos Uppsala Vatten och Avfall AB innebär att vara i en framtidsbransch och att vara delaktig i att utveckla och säkerställa de mest grundläggande och absolut nödvändiga funktionerna i ett hållbart Uppsala – den att ha rent vatten, miljösäkert avlopp och effektiv avfallshantering.

Vi uppmuntrar till dina egna idéer, eftersom vi ständigt vill bli bättre. Det är såklart också viktigt att du trivs hos oss och att du har kul på jobbet!

Om företaget

Uppsala Vatten och Avfall AB är ett helägt kommunalt bolag som ansvarar för den kommunala VA- och avfallshanteringen inom Uppsala kommun. Verksamheten omfattar hantering av dricksvattenförsörjning, avloppsvatten-hantering, hämtning av hushållsavfall, produktion av biogas samt återvinning av avfall. Uppsala Vatten omsätter cirka 550 miljoner kr per år och har cirka 220 medarbetare. Bolagets anläggningar består av vattenverk, reningsverk, pumpstationer, återvinningscentraler och biogasanläggning. Du utgår från vår verkstad som är placerad centralt i Uppsala.

Sista ansökningsdag: 2019-05-31

För information: I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad rekrytering. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Sofie Elisson Söder, tfn 070 829 82 58