Erfaren analytisk kemist sökes till ett spännande uppdrag i Uppsala

Publicerad:
2018-08-14
Ort:
Uppsala, Uppsala län
Kategori:
Övrigt
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201164817
Sista ansökningsdag:
2018-09-01
Kontakt:
Linnéa Järverup
Nu söker jag dig som vill jobba som analytisk kemist hos vår kund belägen i Business Park-området.

Detta är ett konsultuppdrag med start i september som kommer pågå under hösten och med chans till förlängning.

Som konsult hos oss får du en trygg anställning med fast månadslön, kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, tjänstepension och företagshälsovård. Du får en engagerad konsultchef som stöttar dig i din vidare karriärutveckling. I rollen som konsult kommer du också få möjlighet att skapa ett brett nätverk inom Life Science branschen och varje månad träffa dina konsultkollegor i våra lokaler i centrala Uppsala, vi varvar AW med intressanta föreläsningar och relevanta utbildningar. Jag som konsultchef ser det som min huvuduppgift att stötta dig i ditt dagliga arbete samt att skapa förutsättningar för att du ska nå dina yrkesdrömmar.

För den här rollen ska du ha en akademisk utbildning inom analytisk kemi, gärna med tidigare erfarenhet från arbete med läkemedelsanalys. Du kan vara disputerad, men det är inget krav.

Dina Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer främst vara att med hjälp av olika analytiska tekniker karakterisera och följa de produkter som utvecklas på företaget. För detta krävs både fysikaliska och kemiska analyser vilket gör att vi gärna ser att du har bred erfarenhet inom området. Vi ser också gärna att du har bedrivit analysutveckling och att du vet vad som krävs för att en metod ska kallas robust. Det är viktigt att du tycker om att arbeta i labb.

Din profil
Du bör vara framåt som person och noggrann. Du kommer att ingå i en mindre grupp där du snabbt kommer få en viktig roll. Du har förmåga att uttrycka dig väl i svenska och engelska i både tal och skrift. Har du GMP erfarenhet ses detta som ett plus men det är inget krav.

Som person är du entusiastisk och driven och innehar ett gott självförtroende när det kommer till din kompetens inom kemi. Du är öppen, utåtriktad, positiv och nyfiken! Du är analytisk och drivs av problemlösning där du får bidra med din kompetens. Du är ansvarstagande med ett stort engagemang som du gärna delar med dig av. Det är viktigt att du har en hög kommunikativ förmåga och kan arbeta både självständigt och i grupp. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet!

Uppdragsgivare: Dfind Science & Engineering

Ort: Uppsala

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2018-09-01

För information: Linnéa Järverup, linnea.jarverup@dfind.se

Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Jag ser fram emot din ansökan!

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på kompetenser inom naturvetenskap och teknik. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Hos oss har du möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter genom uppdrag hos våra utvecklings- forsknings- och produktionsintensiva kunder i Norden.

Vi tycker att det är viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Dfind Science & Engineering ett auktoriserat bemanningsföretag via Almega och följer deras kollektivavtal.