Erfaren EDS-konstruktör mot fordonsindustrin

Publicerad:
2019-01-07
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Fordon & marin
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201194918
Sista ansökningsdag:
2019-01-18
Kontakt:
Lisa Pettersson
För vår kund AQ Engineering söker vi nu en Elkonstruktör för att leda arbetet i ett nytt projekt med en ny fordonstillverkare. Elkonstruktionen görs i nära samarbete med kunder och leverantörer. Du kommer ansvara för ett mindre team och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av detta. Mjukvaran vi arbetar med är Catia V5, Saber Harness eller VeSys.

Arbete utförs i största utsträckning lokalt på AQ Engineerings kontor i Torslanda men enstaka resor i uppdraget bör man räkna med.

Om dig
Som person är du bra på att kommunicera, har lätt för att samarbeta och skapa förtroende både internt och externt. Du är kundfokuserad, initiativrik och vågar ta ansvar. Du är trygg i dig själv och gillar utmaningar. Att ta hand om kunden och bygga långsiktiga relationer ser du som en självklarhet.

Du är tekniskt intresserad och har en grundutbildning på minst högskolenivå inom elkonstruktion eller el-/automation. Vi ser gärna att du har några års arbetslivserfarenhet av liknade arbetsuppgifter inom elkonstruktion i fordonsindustrin samt vana att arbeta i Catia V5. Erfarenhet av fordonsindustri är ett krav och ansökningar utan erfarenhet kommer inte att vara aktuella.

Kvalifikationer
• Högskoleingenjörsexamen
• Minst två års erfarenhet från elektronikkonstruktion inom fordonsindustrin
• Kompetens inom fordonselektronik, felsöknings-/reparationsvana
• Civilingenjörsexamen är meriterande
• Flytande engelska i tal och skrift

Ort: Torslanda, Göteborg
Start: Februari 2019
Omfattning: Konsult på heltid via Dfind Science & Engineering
Sista ansökningsdatum: 2019-01-18, urval och intervjuer hålls löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan utsatt datum, ansök därför så snart som möjligt.
För mer information: Kontakta Lisa Pettersson, lisa.pettersson@dfind.se eller +46761868773

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom teknik och naturvetenskap. Hos oss har du möjlighet att utveckla dina kunskaper och bygga CV genom olika uppdrag hos våra utvecklings-, forsknings- och produktionsintensiva kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef.

Vi är auktoriserade via Almega och följer deras kollektivavtal. Vi har dessutom förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.