Erfaren Elektronikkonstruktör i Mölndal

Publicerad:
2018-07-02
Ort:
Mölndal, Västra Götalands län
Kategori:
El & elektronik
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201157413
Sista ansökningsdag:
2018-08-19
Kontakt:
Johanna Engblom
Nu söker vi en erfaren elektronikkonstruktör till vårt ingenjörsteam som arbetar med utveckling av våra EBM-maskiner. Vi tror att du brinner för ny teknik både på och utanför arbetet och att du trivs som bäst när du får arbeta med hela kedjan från prototyp till färdig produkt. Hos oss har du möjlighet att arbeta hands-on med elektronikkonstruktion, innovativa produkter, komplexa styr- och subsystem samt utveckling av nästa generations inbyggda system. Här värderas din erfarenhet och kompetens och vi uppskattar din vilja att både utvecklas och påverka.

I rollen som elektronikkonstruktör arbetar du med intressanta och innovativa produkter i framkant. Du arbetar med utveckling från idé till färdig produkt och utför både analog och digital elektronikkonstruktion, arkitektur, schema och layout. Utöver det kommer du också att arbeta med test och verifiering av färdig produkt. Rollen innebär att man arbetar aktivt med att förbättra produktens prestanda med fokus på kvalitet och kostnadseffektivitet. Du får en nyckelroll i ett entusiastiskt ingenjörsteam som brinner för teknisk utveckling.

Sista ansökningsdag: 2018-08-19, urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Kvalifikationer:
För att lyckas i rollen behöver du vara innovativ och lösningsfokuserad och ha ett genuint intresse för elektronikutveckling. Vi tror att du gillar att ha kontakter både internt och externt och att du trivs med att kommunicera, samarbeta och vara lyhörd inför andras åsikter och önskemål. Vi värderar ett prestigelöst och flexibelt arbetsklimat och uppskattar en vilja att ta tag i arbetsuppgifter där det behövs för att möta deadlines och leverera i tid.

Din bakgrund:

  • Civil- eller högskoleingenjör inom elektronik eller motsvarande
  • Gedigen erfarenhet från att arbeta med analog och digital elektronikkonstruktion, schema, layout, test och verifiering
  • God vana av att arbeta med komplexa styrsystem och inbyggda system
  • Erfarenhet av att arbeta nära mekanik- såväl som mjukvaruutveckling och test
  • Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • Tidigare erfarenhet av att arbeta i en agil organisation är meriterande
Vi erbjuder:
En rolig, flexibel och tekniskt avancerad arbetsplats med kompetenta kollegor och intressanta kunder. Tjänsten är på heltid med extra personalförmåner såsom flexibel arbetstid samt hälso- och pensionsförmåner.


Ansök idag och bli en del av Arcam

Rekryteringen sker i samarbete med Dfind Science & Engineering. För mer information om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Johanna Engblom på 072-532 84 41 eller via e-post: johanna.engblom@dfind.se. Intervjuer hålls löpande. För att ansöka, registrera din ansökan så snart som möjligt, men inte senare än 2018-08-19.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Arcam, en del av GE Additive, erbjuder världsledande produkter för Additive Manufacturing, högkvalitativa material och avancerad produktionskompetens. Tillsammans använder vi vår samlade erfarenhet och vårt breda erbjudande för att förändra hur industrin utvecklar och tillverkar metallkomponenter. Genom våra helhetslösningar är Arcam en innovativ partner inom avancerad tillverkning, främst inom ortopediska implantat- och flygindustrin.