Facility Technician i Göteborg

Publicerad:
2018-10-15
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Övrigt
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201174048
Sista ansökningsdag:
2018-10-21
Kontakt:
Karolina Zingmark
Vill du arbeta på ett företag som utvecklar, producerar och säljer in vitro diagnostiska kit för cancerdiagnostik? Fujirebio Diagnostics växer och söker en Facility Technician för att stärka upp sin verksamhet. Är du en serviceinriktad person som har ett intresse för teknik och trivs med frihet under ansvar - då kan detta vara nästa utmaning för dig!

I din roll som Facility Technician kommer du att arbeta i ett team om tre personer och tillsammans delar ni ett intresse för teknik, maskiner och att lösa problem som underlättar arbetet för era kollegor. I dina arbetsuppgifter ingår bl.a. att genomföra skötsel av Fujirebios lokaler och laboratorieutrustning, utföra kalibreringar på instrument, ansvara för kontakt med fastighetsvärd och serviceleverantörer, sköta media-försörjning så som renvatten, tryckluft och koldioxid samt att genomföra förebyggande underhåll och enklare felsökning av laboratorieutrustning. Arbetet kan även bestå av kvalificering och validering av utrustning vilket bl.a. innefattar att skriva protokoll och rapporter enligt Fujirebios kvalitetssystem.

Tjänsten är en projektanställning på heltid t.o.m. 2020-03-31 och det finns goda möjligheter till en förlängning. Tillträde enligt överenskommelse men gärna så snart som möjligt.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har en teknisk utbildning på lägst gymnasienivå. Har du tidigare erfarenhet av liknande arbete är det mycket meriterande. Vi förutsätter att du har ett intresse av maskiner och teknik och om du tidigare har arbetat enligt kraven i ISO13485 och FDA QSR är det en stor fördel. Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är en förutsättning för att lyckas i tjänsten. B-körkort och truckkort är ett stort plus.

Då vi arbetar tätt tillsammans, kommer dina personliga egenskaper att värdesättas högt. Du är bra på att kommunicera och du värderar noggrannhet och service högt. Du är en utpräglad team-människa och har lätt för att samarbeta, samtidigt som du har en god förmåga att självständigt driva ditt arbete framåt. Som person kan du enkelt prioritera mellan dina arbetsuppgifter och du är flexibel och prestigelös i ditt sätt att arbeta. Du tar en aktiv roll i teamet och delar gärna med dig och bidrar till en positiv stämning.

Ansökan:
I den här rekryteringen samarbetar Fujirebio Diagnostics med Dfind Science & Engineering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Karolina Zingmark, karolina.zingmark@dfind.se
Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, så ansök därför så snart som möjligt via www.dfind.se.

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag: 2018-10-21

Rekryterande företag: Fujirebio Diagnostics AB

Ort: Göteborg

Omfattning: Heltid, projektanställning t.o.m. 2020-03-31

Organisations-/företagsbeskrivning:
Fujirebio Diagnostics Inc. är ett världsledande bioteknikföretag som utvecklar, producerar och kommersialiserar in vitro diagnostiska produkter inom cancerdiagnostik. Huvudkontoret ligger i Malvern, Pennsylvania och företaget ägs av Miraca Holdings, ett ledande japanskt diagnostikföretag noterat på Tokyo Stock Exchange. Den svenska delen av verksamheten, Fujirebio Diagnostics AB, ingår i koncernen sedan 2006 och startades ursprungligen under 80-talet som en spinn-off från Göteborgs Universitet. Idag finns ca 50 medarbetare i Göteborg samt ett tiotal vid dotterbolaget i Beijing. Kunder är sjukhus och forskningslaboratorier över hela världen och man är även partner till flertalet av världens ledande diagnostikföretag. Läs gärna mer på hemsidan www.fdab.com