Farmaceut för tillverkning och beredning, Stockholm

Publicerad:
2018-12-04
Ort:
Solna, Stockholms län
Kategori:
Apotekare
Specialisering:
Apotekare
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201189259
Sista ansökningsdag:
2019-01-09
Kontakt:
Lisa Nguy
Är du utbildad apotekare eller receptarie med beredningskompetens och har ett intresse av läkemedelsförsörjning inom den slutna vården? Är du dessutom intresserad av att bredda ditt nätverk inom Life Science branschen med möjligheten till fortsatt karriär inom läkemedelsindustrin, då kanske det här är rätt tjänst för dig!

Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag som brinner för effektiv kompetensförsörjning inom Life Science branschen. Som konsult hos oss får du spännande uppdrag och en konsultchef som värnar om din karriärutveckling.

Ditt första konsultuppdrag hos oss kommer vara att arbetar som farmaceut med tillverkning av cytostatika och sterila beredningar samt kliniska prövningar. Du kommer ingå i ett större team och arbeta i en dynamisk miljö med uppstartskänsla.

Om du trivs i rollen som farmaceut finns det goda möjligheter till direktanställning hos kunden. Om du istället vill testa dina vingar inom Life Science industrin finns det goda möjligheter till vidareutveckling inom t.ex. Quality Assurance.

Din profil:

  • Du har en universitetsexamen som apotekare eller receptarie med beredningskompetens.
  • Du har kunskap om sjukvårdsfarmaci eller erfarenheter inom process och driftverksamhet sedan tidigare.
  • Du talar och skriver svenska obehindrat.
Som person tror vi att du är strukturerad och noggrann. Du trivs i en flexibel miljö, där arbetstempot i perioder är högt. Du trivs att arbeta självständigt men där du får social stimulans genom att ingå i ett större team.

Låter det intressant, kom gärna in med en ansökan!

Uppdragsgivare: Dfind Science & Engineering

Ort: Stockholm

Omfattning: Heltid, antingen som konsultuppdrag alternativt som direktanställd hos kund.

Anställningsform: Tillsvidare, 6 månaders provanställning.

Sista ansökningsdag: 2019-01-07, urvalet kommer göras löpande så kom gärna in med din ansökan så snart som möjligt.

Kontaktpersoner: Lisa Nguy, Konsultchef, lisa.nguy@dfind.se

Organisations-/företagsbeskrivning: Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på kompetenser inom naturvetenskap och teknik. Hos oss har alla en naturvetenskaplig eller ingenjörsbakgrund oavsett om du jobbar som konsultchef eller med specialistuppdrag åt våra kunder.

Med engagemang och lyhördhet hjälper vi tillsamman människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Hos oss har du möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter genom uppdrag hos våra utvecklings- forsknings- och produktionsintensiva kunder i Norden.

Nyckelord: Life Science, Farmaceut, Apotekare, Receptarie, Extemporetillverkning, GMP, LEAN.