Fastighet- och Underhållsansvarig i Järfälla

Publicerad:
2018-06-13
Ort:
Järfälla, Stockholms län
Kategori:
Bygg, anläggning & fastighet
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201154028
Sista ansökningsdag:
2018-07-08
Kontakt:
Peter Janson
Telefonnummer:
072-5883223
Har du erfarenhet av drift och underhåll av fastigheter eller anläggningar? Är du en proaktiv och tydlig ledare med strategisk förmåga? Välkommen med din ansökan till rollen som fastighet- och underhållsansvarig på BAUHAUS!

Byggvaruhuskedjan BAUHAUS har drivit konceptet ”allt-under-ett-tak” sedan 1960, då det första byggvaruhuset öppnade i Mannheim i Tyskland. Idag är BAUHAUS en av Europas största byggvaruhuskedjor med över 220 varuhus i 17 länder. BAUHAUS har varit etablerat i Sverige sedan 1997 då det första Svenska varuhuset byggdes och idag finns BAUHAUS representerat på 19 orter i Sverige.

BAUHAUS söker nu en driven och målinriktad Fastighet- och underhållsansvarig med ansvar för att inventera, planera och leda underhåll av samtliga varuhus i Sverige. Tjänsten innebär att kvalitetssäkra, analysera och utvärdera underhållsbehov av BAUHAUS befintliga fastighetsbestånd, uppföljning av BAUHAUS upphandlade samarbetspartners, upprättande av avtal, dokumentation, mätningar av utfall samt att driva både större och mindre underhållsprojekt i varuhusen. BAUHAUS driver ett kontinuerligt förbättringsarbete inom hållbarhet, energi och miljöpåverkan, och rollen innefattar även planering och uppföljning härinom.

Din bakgrund och profil:
VI söker dig med med goda kunskaper om fastigheter och fastighetstekniska installationer. Vidare ser vi gärna att du har erfarenheten från att driva ombyggnads- och renoveringsprojekt, såväl tekniskt som ekonomiskt samt erfarenhet av ett systematiskt underhållsarbete och förbättringsarbete.

Du har strategisk förmåga och arbetar självständigt och proaktivt för att uppnå gemensamt ställda mål och resultat. Du är en god kommunikatör och har förmåga att på ett pedagogiskt sätt tillsammans med organisationen driva beslutade projekt och förändringar.

Detta är en roll med många kontaktytor både externt gentemot BAUHAUS leverantörer och även internt och vi ser därför att du har en stark kommunikativ förmåga, kan etablera kontakt och har god samarbetsförmåga. Du har ett systematiskt och flexibelt arbetssätt med förmåga att samarbeta och kunna kombinera och prioritera olika behov.

Som ledare är du proaktiv, tydlig och beslutsför. Du är drivande, målfokuserad och skapar resultat tillsammans och genom andra.

BAUHAUS erbjuder en utvecklande tjänst i en spännande arbetsmiljö som karaktäriseras av medarbetare med olika bakgrunder och erfarenheter. Tillsammans bidrar hela BAUHAUS personalstyrka till varuhusets framgång där varje del fyller sin funktion. På BAUHAUS lägger vi stort fokus på talangutveckling och internrekrytering. Är du en person som trivs i ett högt tempo och alltid gör ditt bästa? Då önskar vi att se dig som en av våra nya medarbetare för att tillsammans forma framtiden för BAUHAUS i Sverige, såväl som i Europa.

Ansökan och information
I denna rekrytering samarbetar BAUHAUS med Dfind Science & Engineering. Välkommen med din ansökan senast 8e Juli 2018. För ytterligare information, kontakta rekryteringskonsult Peter Janson, 072-5883223 peter.janson@dfind.se