För kunds räkning söker vi nu Djurtekniker för framtida uppd i Göteborg

Publicerad:
2018-04-04
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Läkemedel, bioteknik & medicinteknik
Omfattning:
Full time
Anställningsform:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201138040
Sista ansökningsdag:
2018-05-11
Kontakt:
Ammi Björk-Kragulj
Arbetsuppgifterna omfattar skötsel av djuren, såsom bur- och vattenbyten, provtagning och andra vanligt förekommande sysslor på en djuravdelning. En del databearbetning kommer att förekomma.

Du skall ha ett genuint intresse för djur och gärna erfarenhet från annat arbete med djur. Meriterande om du har utbildning med Laboratoriedjurutbildning vid NCLASET eller annan relevant LAS-kurs.

Din engelska bör vara god i tal och skrift då koncernspråket är engelska. Du skall också tycka om att samarbeta. Tjänsten kräver att man kan ta egna initiativ, har lätt för att lära sig nya saker och inte är rädd för att ta i om det behövs.

Du bör vara flexibel när det gäller arbetstid då tjänsten kan innebära helgarbete.

Skicka in din ansökan på www.dfind.se Vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt eftersom urval och intervjuer sker löpande.

För mer information om tjänsten kontakta Ammi Björk-Kragulj, tel. 0733-43 40 05, ammi.bjork-kragulj@dfind.se

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på kompetenser inom naturvetenskap och teknik. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Hos oss har du möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter genom uppdrag hos våra utvecklings- forsknings- och produktionsintensiva kunder i Norden.

Vi tycker att det är viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Dfind Science & Engineering ett auktoriserat bemanningsföretag via Almega och följer deras kollektivavtal.