Instrumentingenjör till AstraZeneca i Södertälje

Publicerad:
2018-07-20
Ort:
Södertälje, Stockholms län
Kategori:
Läkemedel, bioteknik & medicinteknik
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201162799
Sista ansökningsdag:
2018-08-15
Kontakt:
Sofie Önnestam
Dfind Science & Engineering söker just nu kandidater till ett konsultuppdrag som instrumentingenjör på AstraZeneca i Södertälje. Uppdragen planeras starta så fort som möjligt och planeras pågå fram till 2019-03-31. Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på kompetenser inom naturvetenskap och teknik. Som konsult hos oss får du en trygg anställning med kollektivavtal, fast månadslön och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar, ITP-pension och friskvårdsbidrag.

Vi ordnar olika event och utbildningar för våra konsulter som möjliggör erfarenhetsutbyte, nätverkande och insyn i hur det är att arbeta i olika roller och företag. Hos oss får du en konsultchef som är engagerad i ditt uppdrag och din karriärsutveckling.

Om AstraZeneca
På AstraZeneca tar vi tillfället till förändring när vi ser det och får det att hända, eftersom varje möjlighet, hur liten den än är, kan vara början till något stort. Att leverera livsförändrande läkemedel handlar om att ha entreprenörsanda – hitta ögonblicken och förstå deras potential.

Vi är verksamma i mer än 100 länder världen över och ett av Sveriges viktigaste exportföretag. I Södertälje finns vår största globala produktions- och distributionsanläggning som är en av världens största tillverkningsenheter för läkemedel – Sweden Operations. Totalt sysselsätter vi här cirka 4 100 personer, varav 3 500 arbetar i våra tillverkningsanläggningar. Våra två stora produktionsanläggningar kan hantera hela processen, från den kemiska produktionen av aktiva farmaceutiska substanser till formulering, fyllning/tablett-tillverkning, packning och distribution till våra kunder.

Nu söker vi en ingenjör till underhållsavdelningen som stödjer Astrazenecas laboratorieverksamhet

Din spelplan:
Vi söker en engagerad och driven ingenjör med ett genuint intresse för teknik och problemlösning. Som instrumentingenjör ingår du i ett team inom QC Underhåll och Support med placering i Snäckviken och Gärtuna, Södertälje. Du kommer att ha ett tätt samarbete med våra QC laboratorier.

Din roll:
Underhållsavdelningarna inom OQC ansvarar för underhåll och förvaltning av utrustning inom laboratorieverksamheten i Södertälje. I rollen ingår att utföra underhåll, genomföra modifieringar och förvalta utrustningar på båda siterna. Arbetet innebär anskaffning, kvalificering, kalibrering, felsökning, förebyggande och avhjälpande underhåll, samt avveckling av laboratorieutrustning. I rollen ingår beredskap vid behov, deltagande i myndighetsinspektioner och ledsagning av externa leverantörer. Tjänsten omfattar även att utfärda/granska GMP-dokumentation, initiera och driva ändringsärenden samt jobba med förbättringsprojekt.

Din kompetens:

  • Kompetens inom mekanik/elektronik med dokumenterad erfarenhet av service/underhåll av utrustning
  • Att du kan uttrycka dig väl i tal och i skrift både på svenska och engelska
  • Kunskap i GMP och kvalitetssystem
  • Serviceinriktad, kommunikativ, flexibel och strukturerad personlighet
  • Datorvana med administrativa system
Framgångsfaktorer:
Du har en god initiativförmåga och kan leda dig själv och tvärfunktionella team för att nå uppsatta mål. Du är flexibel, drivande och tycker att den höga pulsen i arbetet är stimulerande. Då teamet är avgörande för resultat och trivsel lägger vi stor vikt vid din sociala kompetens och samarbetsförmåga.

Uppdragsgivare: Dfind Science & Engineering

Ort: Södertälje

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidare, 6 månaders provanställning.

Sista ansökningsdag: 2018-08-15, löpande urval

Kontaktpersoner: Sofie Önnestam, sofie.onnestam@dfind.se, 073 343 99 61

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på kompetenser inom naturvetenskap och teknik. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Hos oss har du möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter genom uppdrag hos våra utvecklings- forsknings- och produktionsintensiva kunder i Norden.

Vi tycker att det är viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Dfind Science & Engineering ett auktoriserat bemanningsföretag via Almega och följer deras kollektivavtal.