Instrumentintegrering & Assay-optimering i Uppsala

Publicerad:
2018-08-07
Ort:
Uppsala, Uppsala län
Kategori:
Läkemedel, bioteknik & medicinteknik
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201165280
Sista ansökningsdag:
2018-08-31
Kontakt:
Patricia Torregrosa
Telefonnummer:
0725869242
Vi söker en konsult för uppdrag på Cavidi, ett medicintekniskt bolag i Uppsala. Man kommer jobba med integrering och assay-optimering av instrument för automatisering av blodprovbaserade HIV-test.

Rollen
Man kommer ingå i systemintegrerings-teamet och jobba i ett stort produktutvecklings-projekt. Arbetet går i huvudsak ut på att:

  • Få hårdvarumoduler att fungera i instrumenten (”teaching”).
  • optimering av de olika assay-stegen i instrumenten.
  • Till viss del kommer det även ingå skarpa körningar på instrumentet med assay-reagenser och HIV plasma prover.
Kvalifikationer
Vi söker dig med ingenjörsutbildning, gärna med inriktning molekylär bioteknik eller kemiteknik, alternativt annan teknisk utbildning och med intresse för bioteknik. Du ska vara van att jobba med instrument och instrumentutveckling, gärna medicinskteknisk utrustning. Integrationsarbetet görs i nära samarbete med mjukvaruutvecklingen så intresse och förståelse för programmering är meriterande. Visst arbete kommer att vara inne på säkerhetslabb klass II så det är meriterande med tidigare erfarenheter av arbete med smittförande material. Du måste obehindrat kunna uttrycka dig på engelska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper
Du ska vara nyfiken, lösningsorienterad och noggrann. Det är viktigt att du är driven, självgående och har en god portion tålamod. Stundtals är det hög arbetsbelastning så att kunna jobba fokuserat, men samtidigt hantera flera uppgifter parallellt är viktigt. Du kommer att få planera och dokumentera ditt arbete, vilket kräver ett strukturerat arbetssätt och det är en fördel att vara analytisk. Det är viktigt att kunna interagera med andra på företaget och att ha en tydlig kommunikation bland annat för att avrapportera resultatet av ditt arbete.

Arbetsgivare: Dfind Science & Engineering

Plats: Uppsala

Omfattning: Visstid med fastmånadslön som konsult på Dfind. Uppdragets längd sträcker sig från omgående och till slutet av året. Är Du rätt person finns det goda chanser till förlängning.

Sista ansökningsdag: 2018-08-31. Urval sker löpande.

För mer information: Patricia Torregrosa, 0725869242, patricia.torregrosa@dfind.se

Om Dfind
Dfind Science & Engineering  är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på kompetenser inom naturvetenskap och teknik. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Hos oss har Du möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter genom uppdrag hos våra utvecklings- forsknings- och produktionsintensiva kunder i Norden.

Vi tycker att det är viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet och har Du rätt profil uppmuntrar vi Dig att inte vänta med Din ansökan utan skicka in den omgående då urval kommer att ske löpande.

 

Varmt välkommen med din ansökan!