Key Account Manager, Renal Cell Cancer / Immuno-Oncology i Sollentuna

Publicerad:
2018-10-09
Ort:
Sollentuna, Stockholms län
Kategori:
Teknisk försäljning & marknadsföring
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201177843
Sista ansökningsdag:
2018-10-28
Kontakt:
Peter Janson
Telefonnummer:
072-5883223
Är du en erfaren Key Account Mananager med ett upparbetat nätverk inom onkologi med förmågan att bygga relationer och skapa förtroende hos opinionsbildare och beslutsfattare? Vill du arbeta med lansering av marknadsledande läkemedelsterapier för ett välrenommerat globalt företag med en konkurrenskraftig produktpipeline? Då är detta rätt tjänst för dig!

Tjänstebeskrivning:
Pfizer Innovations söker en Key Account Manager för sjukvårdsregionerna Stockholm/Gotland, Uppsala/Örebro och Norra sjukvårdsregionen. Som Key Account Manager ansvarar du för att driva och utveckla försäljningen av Pfizer Innovations produktportfölj inom Renal Cell Cancer (RCC) och Immuno-Oncology (I/O).

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att skapa och förädla relationer med förskrivande läkare, beslutsfattare och opinionsbildare. Du bokar, planerar och genomför informationsmöten och kommunicerar mervärdet av Pfizers produkter. Du utarbetar affärsplaner i samråd med produktchef och Oncology sales manager, driver projekt inom ramen för affärsplanen och arbetar korsfunktionellt med teamets övriga specialistroller såsom medical advisor och market access.

Tjänsten erbjuder en omväxlande arbetsmiljö med marknadsledande och innovativa terapier i syfte att förbättra människors hälsa. Tjänsten utgår från hemmakontor men du har även tillgång till arbetsplats på Pfizers kontor i Silverdal, Stockholm. Placeringsort är inom ditt distrikt.

Kvalifikationer:
För denna roll söker vi kandidater med gedigen säljerfarenhet, LIF-examen och B-körkort. Det är en stor fördel om du har ett upparbetat nätverk inom terapiområdet onkologi. Du har en examen inom naturvetenskap, hälsa, ekonomi eller liknande. Du behärskar engelska och svenska obehindrat i tal och skrift, och har utmärkt kommunikativ förmåga. Som person är du en självgående, lyhörd och resultatorienterad lagspelare.

Om Pfizer Onkologi:
Pfizer onkologi utvecklar och marknadsför innovativa terapier i syfte att förbättra levnadsstandarden för patienter som lever med cancer. Pfizers Onkologis växande pipeline av biologiska läkemedel, småmolekyler och immunterapier fokuserar på att överföra vetenskapliga genombrott till terapier för att behandla både solida tumörer och hematologiska cancersjukdomar. Pfizer Onkologis produktportfoilio består i nuläget av 9 godkända terapier samt ytterligare 14 läkemedelskandidater i utvecklingsfas. I överensstämmelse med vårt ansvar som ett av världens främsta innovativa biofarmaceutiska företag samarbetar Pfizer med vårdgivare, regeringar och lokala organisationer för att stödja och utöka tillgången till tillförlitlig och prisvärd hälso-och sjukvård runt om i världen. Pfizer Inc – working together for a healthier world.

Ansökan:
Kontakta rekryteringskonsult Peter Janson, 072 – 588 32 23 eller Lotta Carlsson 073 – 075 23 25 för frågor och sök tjänsten via https://www.dfind.se/science-engineering/. Sista ansökningsdag är 28e Oktober.

Uppdragsgivare: Pfizer Innovations

Ort: Sjukvårdsregion Stockholm/Gotland, Uppsala/Örebro, Norrland.

Typ av tjänst: Tillsvidareanställning