Konstruktör - Specialmaskiner & Produktutveckling i Herrljunga

Publicerad:
2018-08-13
Ort:
Herrljunga, Västra Götalands län
Kategori:
FoU & produktutveckling
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201120779
Sista ansökningsdag:
2018-09-02
Kontakt:
Patrik Artman
Telefonnummer:
0733-434589
Är du konstruktör och vill ha en rolig utmaning? Stimuleras du av innovativa utmaningar och varierande uppgifter? Vill du konstruera både maskin och produkt? Ja, då skall du absolut söka den här tjänsten.

Som konstruktör på Starsprings kommer du att få möjlighet att arbeta och utvecklas i en utmanande konstruktörsroll med varierande projekt. Projekten sträcker sig inom allt ifrån produktutveckling av möbler och sängar, både för hem- och för fordonskomfort, men även inom utveckling av maskiner och produktionsutrustning för att tillverka de nya produkterna.

Starsprings växer inom innovativa produkter och vill gärna träffa dig som kommit en bit i karriären och har erfarenhet av produktutveckling av rörliga mekaniska produkter. Har du arbetat med maskinkonstruktion och automation är det en tydlig fördel.

Har du endast erfarenhet från ett av dessa områden, är du även välkommen att söka!

Uppdragsgivare: Starsprings AB

Ort: Herrljunga

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2018-09-02
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: I rekryteringen samarbetar Starsprings med Dfind Science& Engineering. För mer information om tjänsten vänligen kontakta Patrik Artman på tel. 0733-434589. Sök tjänsten på www.dfind.se

Kvalifikationer:
Vi tror att du som söker har en Ingenjörsexamen eller teknisk eftergymnasial utbildning inom mekanik, automation eller mekatronik, alternativt har du förvärvat motsvarande kompetens genom en längre erfarenhet av att konstruera och utveckla.

I första hand söker vi dig med erfarenhet av produktutveckling av rörlig mekanik eller maskinkonstruktion och automation. Du behärskar även någon form av 3D-CAD.

Meriterande är även erfarenhet inom produktionsteknik samt alla former av produktutveckling.

Du har förmåga att utrycka dig väl på engelska i tal och skrift, samt har goda svenska språkkunskaper.

Som person är du med fördel samarbetsvillig, självgående och har ett innovativt sinne.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Starsprings AB är ett innovativt familjeägt företag med anor från 1918 med affärsidén att utveckla och producera produkter för ligg- och sittkomfort, till rätt pris och kvalitet. Produkterna skall tillgodose kundernas behov nu och i framtiden. Du hittar våra resårsystem i sängar från ledande sängtillverkare, i stolar och soffor samt i lastbilar från Volvo och Scania. Tillverkningen sker globalt i fyra länder. Dels vid huvudkontoret i Herrljunga där även vår forsknings- och utvecklingsavdelning ligger, dels vid våra dotterbolag i Curitiba i Brasilien, Poznan i Polen samt Martinsville i Virginia, USA. Koncernen omsätter totalt ca 500 miljoner och har drygt 400 medarbetare. Vår vision är att Starsprings skall vara marknads- och teknikledande inom liggkomfort.