Konsult inom Quality Assurance

Publicerad:
2019-03-13
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Läkemedel, bioteknik & medicinteknik
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201198067
Sista ansökningsdag:
2019-04-14
Kontakt:
Lisa Nguy
Brinner du för kvalitetsfrågor och vill jobba tvärfunktionellt i en varierad roll? Dfind Science & Engineering söker efter både juniora och seniora kompetenser som vill jobba inom Quality Assurance i Stockholmsregionen. Kvalitetsarbetet bedrivs ute hos våra kunder som antingen sitter på marknadsbolag eller bolag som bedriver produktion av ex läkemedel.

På Dfind Science & Engineering kommer du att ingå i ett större konsultteam och därmed få möjligheten att bredda ditt nätverk och få möjligheten att arbeta på olika arbetsplatser inom branschen. Vi ses ungefär en gång i månaden och varvar AW med intressanta föreläsningar och relevanta utbildningar. Vi som konsultchefer ser det som vår huvuduppgift att stötta dig i ditt dagliga arbete samt att skapa förutsättningar för att du ska nå dina yrkesdrömmar.

Som kvalitetsvärderare inom produktion är du specialist inom Good Manufacturing Practice (GMP) och har ett delegerat ansvar för att säkerställa och besluta om att tillverkningsprocesser och produkter uppfyller ställda krav. Arbetet innefattar även

  • värdering och frisläppning av dokumentation och analysresultat
  • tvärfunktionellt samarbete, exempelvis med kollegor från processteknik, produktionsteknik, planering, logistik mm
  • utredning, rapportering och frisläppning av avvikelser
  • LEAN- och förbättringsarbete
  • godkännande av kvalitetstyrande dokument, ex ändringsärenden, valideringar och kvalificeringar
  • utfärdande av certifikat
  • översättning av dokumentation
  • överföring av kunskap till produktionen
Kvalifikationer
Vi söker dig som har en naturvetenskaplig examen på minst 160 poäng enligt gamla systemet (motsvarande 4 års heltidsstudier), eller motsvarande 240 hp. Det är ett stort plus om du har erfarenhet av tidigare kvalitetsarbete, eller tidigare erfarenhet som kvalitetsvärderare.

För arbete på marknadsbolag inom detta område krävs det att du har QP-delegat.

Som person är du noggrann, strukturerad och är van att arbeta i team. Vidare krävs att du har god datorvana samt mycket goda kunskaper i svenska och engelska. Du har även förmåga att kunna arbeta självständigt och på eget initiativ.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Om du har rätt profil uppmanar vi dig att inte vänta med din ansökan utan skicka in den omgående då intervjuer och urval görs löpande.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Uppdragsgivare: Dfind Science & Engineering

Ort: Stockholm

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 6 månader provanställning tillämpas.

Sista ansökningsdag: 2019-04-14, intervjuer och urval görs löpande så vänta inte med att ansöka!
För information: Lisa Nguy, lisa.nguy@dfind.se, observera att pga GDPR kommer ansökningar via email inte att behandlas

Företagsbeskrivning:
Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på kompetenser inom naturvetenskap och teknik. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Hos oss har du möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter genom uppdrag hos våra utvecklings- forsknings- och produktionsintensiva kunder i Norden.

Vi tycker att det är viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.