Konsult inom Regulatory Affairs

Publicerad:
2019-03-13
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Läkemedel, bioteknik & medicinteknik
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201198059
Sista ansökningsdag:
2019-04-14
Kontakt:
Lisa Nguy
Är du intresserad av att jobba inom regulatory affairs? Dfind Science & Engineering söker kompetenser inom regulatory affairs för framtida konsultuppdrag i Stockholmsområdet. För att kunna täcka upp för våra kunders olika behov söker vi såväl juniora som seniora profiler. Våra kunder bedriver bland annat marknadsbolag och företag inom produktion, framförallt inom läkemedelsindustrin.

På Dfind Science & Engineering kommer du att ingå i ett större konsultteam och därmed få möjligheten att bredda ditt nätverk och få möjligheten att arbeta på olika arbetsplatser inom branschen. Vi ses ungefär en gång i månaden och varvar AW med intressanta föreläsningar och relevanta utbildningar. Vi som konsultchefer ser det som vår huvuduppgift att stötta dig i ditt dagliga arbete samt att skapa förutsättningar för att du ska nå dina yrkesdrömmar.

Inom regulatory affairs jobbar du med varierande arbetsuppgifter. Huvudfokus i rollen är att säkerställa regulatoriska krav och dokumentation kring utveckling, registrering, märkning, försäljning samt import och distribuering av läkemedel. Man jobbar även aktivt med kontakten gentemot myndigheter både nationellt och globalt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en naturvetenskaplig examen samt tidigare erfarenhet från arbete inom regulatory affairs. Som person är du noggrann, strukturerad och är van vid samarbete. Vidare krävs att du har mycket god datorvana samt mycket goda kunskaper i både svenska och engelska.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Om du har rätt profil uppmanar vi dig att inte vänta med din ansökan utan skicka in den omgående då intervjuer och urval görs löpande.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Uppdragsgivare: Dfind Science & Engineering

Ort: Stockholm

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 6 månader provanställning tillämpas.

Sista ansökningsdag: 2019-04-14, observera att urval och intervjuer görs löpande, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

För information: Lisa Nguy, lisa.nguy@dfind.se, observera att pga GDPR behandlas ansökningar ej via email.

Företagsbeskrivning:
Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på kompetenser inom naturvetenskap och teknik. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Hos oss har du möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter genom uppdrag hos våra utvecklings- forsknings- och produktionsintensiva kunder i Norden.

Vi tycker att det är viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.