Konsultchef inom Life Science i Södertälje

Publicerad:
2018-07-04
Ort:
Södertälje, Stockholms län
Kategori:
Läkemedel, bioteknik & medicinteknik
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201160431
Sista ansökningsdag:
2018-08-12
Kontakt:
Lina Tengdelius
Är du naturvetare med intresse för affärer och människor? Bli vår nya konsultchef!
Vi växer och behöver utöka vårt team i Södertälje med ytterligare en konsultchef. Du blir en del av ett engagerat team med god stämning i ett framgångsrikt bolag. Som konsultchef på Dfind Science & Engineering arbetar du som personalansvarig för våra konsulter. Arbetet är mycket utåtriktat mot konsulter, kandidater och kunder. Du har ansvar för att rekrytera rätt kompetens i rätt tid till våra kunder och arbetar aktivt med att utveckla och vårda relationen till våra konsulter.

Arbetsgivare: Dfind Science & Engineering AB

Ort: Södertälje/Stockholm

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tjänsten är en tillsvidaretjänst som inleds med 6 månaders provanställning

Sista ansökningsdag: 2018-08-12

Kontaktperson: Lina Tengdelius, lina.tengdelius@dfind.se. På semester till den 6/8 men svarar på mail sporadiskt.

Rollen
Du har personalansvar för våra motiverade konsulter inom Life Science och vi lägger mycket stor vikt på att vara en bra arbetsgivare. Du har god kontinuerlig kontakt med dina konsulter och följer kontinuerligt upp uppdragen. Att vara lyhörd för kundernas behov, genomföra kravprofilsanalyser och fullfölja genom att presentera det rätta kandidaturvalet är grundläggande i arbetet.

Arbetsplatsen
Du kommer till ett företag med en mycket stark marknadsposition i Sverige. I Södertälje och Stockholm är vi ca 20 personer som arbetar med att erbjuda konsult- och rekryteringstjänster. Vi är alla naturvetare eller ingenjörer som drivs av att hjälpa våra kunder och göra bra affärer. Du kommer att arbeta i ett team bestående av konsultchefer och kandidatansvariga. Din arbetsplats kommer att vara både på våra kontor i Södertälje och Stockholm samt ute hos våra kunder i Södertälje och Strängnäs. Hur du lägger upp din tid är till stor del upp till dig själv och vi värdesätter att alla våra medarbetare ska ha en fungerande balans mellan arbetsliv och privatliv. Dessutom har vi väldigt roligt på jobbet!

Vem är du?
Vi söker dig som har en naturvetenskaplig utbildning och erfarenhet av arbete inom Life Science, alternativt erfarenhet av forskning. Det är mycket meriterande med erfarenhet av kvalitetsarbete inom läkemedelsindustrin. Det är även meriterande med erfarenhet inom försäljning och/eller rekrytering.

Du är engagerad och trivs i en miljö där det är mycket att göra och där förändringar sker ofta och snabbt. Du har ett strategiskt och affärsmässigt tankesätt och är bekväm med att ta ansvar. Det är även viktigt att du är lösningsorienterad och att du är orädd inför nya utmaningar och kundsituationer. För att lyckas i den här rollen behöver du vara duktig på att kommunicera, såväl internt med kollegor och konsulter, som externt med kunder och kandidater. Då tjänsten består av många olika delar, inklusive en del administration, är det även viktigt att du är strukturerad och har förmågan att organisera ditt eget arbete på ett effektivt sätt. Ett prestigelöst förhållningssätt till människor och arbetsuppgifter är en förutsättning för att trivas i teamet där vi alla jobbar tillsammans och hjälps åt.

Jag ser fram emot din ansökan!