Konsultchef Life Science i Göteborg

Publicerad:
2018-03-14
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Bioteknik
Omfattning:
Full time
Referensnummer:
201131810
Sista ansökningsdag:
2018-04-02
Kontakt:
Camilla Bågenholm
Konsultchef Life Science
Dfind Science & Engineering


Ort: Göteborg

Heltid/ deltid: Heltid

Dfind Science & Engineering fortsätter att växa. Just nu söker vi en vikarie för en föräldraledighet med start 1 juni och ett år framåt. Då det finns en stor efterfrågan på våra tjänster söker vi dig som liksom oss kan konsten att bygga långsiktiga och nära relationer med potentiella och befintliga konsulter och kunder. Du blir en del av ett högpresterande team med god stämning i ett framgångsrikt bolag.

I denna roll som konsultchef på Dfind Science & Engineering i Göteborg ingår du i kundteamet mot en av våra största kunder; AstraZeneca. Du har personalansvar för ett antal av våra kunniga och motiverade konsulter, vilket innebär att du arbetar med anställning, introduktion, utveckling och uppföljning av konsulter. Du har god kontinuerlig kontakt med dina konsulter och följer kontinuerligt upp uppdragen.

Tillsammans med övriga teamet har du även ansvar för att matcha och erbjuda rätt kandidat / kompetens i rätt tid till kunden. Du trivs med att utveckla och vårda relationer; mot kandidater, konsulter och kund. Du förstår vikten av att Dfind Science & Engineering tillsammans med kunden, i det här fallet AstraZeneca, blir framgångsrika och lönsamma. Du kan även komma att jobba mot andra kunder och då har rollen mer tyngdpunkt på försäljning, prissättning, kundavtal och offerter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har akademisk utbildningsbakgrund och god inblick i naturvetenskapliga och/eller tekniska kompetenser samt branscherfarenhet från Life Science-sektorn i Göteborg, gärna specifikt AstraZeneca. Denna bakgrund gör det möjligt för dig att förstå våra kunders behov och våra kandidaters och konsulters kvalifikationer och ambitioner.

Som person är du ihärdig, social och handlingskraftig. Du har förmåga att entusiasmera och coacha samt är modig och beslutsam i svåra frågor. Du tycker om att göra affärer, är bekväm med att ta ansvar och trivs i dialogen med kunder. Du har ett stort lokalt nätverk och är en naturlig nätverksbyggare. Du är även strukturerad med förmåga att administrera och kan planera din tid på ett effektivt sätt, en föränderlig omvärld till trots. Mycket av arbetet sker i nära samarbete med kollegor vilket ger goda möjligheter till stöd men ställer också krav på samarbetsförmåga.

Vi erbjuder bra villkor och förmåner och strävar efter att ha en bra balans mellan arbete och privatliv.

För mer information om tjänsten kontakta Operation Manager Camilla Bågenholm, 073-343 4777 alternativt regionchef David Rüdel, 073-905 1652.

Sista ansökningsdatum: Senast 1 april, urval sker löpande.

Dfind Science & Engineering är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på kompetenser inom teknik och naturvetenskap. Vår ambition är enkel – vi ska identifiera och attrahera de allra bästa ingenjörerna och naturvetarna på marknaden och överträffa våra kunders och kandidaters förväntningar. Vi har alla en bakgrund inom branschen vilket ger oss en djupare förståelse för varje enskild persons kompetens och våra kunders behov – av specialister för specialister!

Dfind Science & Engineering har idag ca 350 medarbetare på våra tio orter i Sverige. Vi är en del av Randstad, med närvaro i 39 länder. Läs mer på www.dfind.se/science-engineering