Kontrollanläggningsingenjör/beredare till Vattenfall i Lund

Publicerad:
2018-06-21
Ort:
Lund, Skåne län
Kategori:
El & elektronik
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201156705
Sista ansökningsdag:
2018-08-31
Kontakt:
Anna Messa
Telefonnummer:
0733-434310
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Är du självständig, ansvarstagande och har erfarenhet av arbete som Kontrollanläggningsingenjör eller Beredare? Till vår södra region söker vi nu en ingenjör som vill vara med på Vattenfall Services tillväxtresa!

Din roll som Ingenjör:
Vattenfall Services söker dig som önskar ett utmanande, tekniskt och självständigt arbete. Vi söker en medarbetare till någon av de två rollerna; Kontrollanläggningsingenjör och Beredare.

Rollen som Kontrollanläggningsingenjör innebär i huvudsak arbetsuppgifter inom konstruktion, provning och drifttagning av kontrollanläggningar, fjärrkontroller och övrig stationsutrustning.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

  • Felsökning
  • Reläomställning
  • Elkonstruktion i AutoCad
  • Deltagande vid offertarbeten
Rollen som Beredare inom ledningar innebär i huvudsak att bereda och till viss del projektera för nybyggnations- och underhållsprojekt på frilednings-, jordkabelnät och i nätstationer inom 0,4 -20 kV och/eller 20-400 kV.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

  • Hantering av tekniska lösningar
  • Nätberäkningar
  • Ekonomiska kalkyler
  • Tillståndsfrågor samt kontakter med markägare, kunder och myndigheter
  • Ansvara för materialbeställningar, dokumentation och uppföljning
  • Beroende på erfarenhet, delta i arbetet att ta fram underlag till offerter och anbud
Dina kvalifikationer:
Vi söker dig som har en eftergymnasial akademisk utbildning inom el. Du har minst 2 års erfarenhet av arbete som kontrollanläggningsingenjör eller beredare eller motsvarande liknande uppgifter.

Du har B-körkort, goda kunskaper i Microsoft Office-paketet samt mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet och kunskap inom konstruktion och CAD.

För att vara framgångsrik i rollen som ingenjör hos oss är det av vikt att du agerar affärsmässigt med ett gott entreprenörskap och stort kundfokus. Som person är du driven och har en hög initiativförmåga. Du driver ditt arbete med hög kvalitet och har ett flexibelt förhållningssätt. Då tjänsten innebär att du kommer att ha många kontaktytor, både internt och externt, måste du även vara serviceorienterad.

För dig som vill utvecklas vidare finns goda karriärmöjligheter både hos oss på Services och inom Vattenfallkoncernen såväl inom Sverige som internationellt.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Sista ansökningsdag: 2018-08-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Omfattning: Heltid, fast anställning med provanställning

Placeringsort: Flexibelt, enligt överenskommelse med arbetsgivare

För information: Om frågor kring tjänsten kontakta rekryterande chef Janne Ylioja på 0705-194428, och om frågor kring rekryteringsprocessen kontakta rekryteringskonsult Anna Messa på 0733-434310.

Fackliga representanter: Fackliga kontaktpersoner är Marie Gelin Unionen, Juha Siipilehto SEKO, Anders Landqvist Ledarna och Torbjörn Blom Akademikerna. Alla nås via Vattenfalls växel, 08-739 50 00.

Tjänsten är placerad i säkerhetsklass vilket innebär att säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll samt säkerhetsintervju i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövningen genomförs drogtest.

Om Vattenfall:
Vattenfall Services är ett av Sveriges ledande företag inom underhåll och byggnation av el- och energianläggningar. Vi utför även drift och underhåll av kraftanläggningar för el- och värmeproduktion, genomför underhållsarbete åt industrikunder och erbjuder tjänster inom belysning, energieffektivisering och mätning. Våra drygt 1 600 medarbetare finns på ett 90-tal orter i Sverige. Bland våra kunder finns nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. Läs mer på www.vattenfallservices.se

Följ oss gärna!

Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – vattenfallservices

Sökord: kontrollanläggningsingenjör, beredare, elkraft, el, energi, teknik