Kundservice / Orderhandläggare

Publicerad:
2018-11-14
Ort:
Köping, Västmanlands län
Kategori:
Bioteknik
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201181321
Sista ansökningsdag:
2018-11-25
Kontakt:
Julia Gonzales
Är du molekylärbiolog eller kemist och redo att lämna labbet? Är du också administrativt lagd och trivs i en roll med många kontaktytor internt och externt? I så fall passar nog det här jobbet dig!

Vi är i behov av att utvidga vårt konsultteam och söker nu en person för ett konsultuppdrag inom kundservice / Orderhandläggning i Köping. Du kommer tillhöra avdelningen Technology Development and Customer Support (TDC) som arbetar med produkt- och processutvecklingsprojekt, teknisk support, kundsupport samt offert och orderhantering.

Du kommer utgöra en viktig del i teamet Customer Support och ansvara hantering av offerter och ordermottagning. Du sitta som spindeln i nätet och interagera med kunder, interna säljkollegor och produktionen. I rollen ingår också att driva kundsupportärenden och påverka det ständiga förbättringsarbetet inom organisationen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

• Orderinläggning

• Orderbekräftelse

• Kundkommunikation och kundsupport

• Support till Key Account Manager

• Projektledning

Rollen passar dig som är utbildad inom naturvetenskap eller bioteknik och som vill bredda sin arbetslivserfarenhet. Du kanske har en bakgrund inom akademin och vill testa att vidare för arbete inom läkemedel- eller medicinteknikbranschen.

Om du trivs i rollen finns det goda möjligheter till direktanställning hos kunden alternativt att stanna som konsult för vidareuppdrag på andra kunder i Mälardalen.

På Dfind S&E kommer du få en engagerad konsultchef som arbetar aktivt för att du ska få förutsättningar att leverera på ditt kunduppdrag och som stöttar dig i din karriärutveckling.

Formella krav:
• Kandidat- eller magisterexamen inom kemi-, bioteknik eller ekonomi.

• Erfarenhet från liknande arbete så som kundservice, försäljning är meriterade.

• Goda kunskaper i MS Office-paket (t.ex. Excel, Word, Outlook, PowerPoint).

• Goda kunskaper i engelska och svenska (tal och skrift) Som person är du noggrann och metodisk. Du trivs med administrativa arbetsuppgifter och vill arbeta självständigt men samtidigt tillhöra ett team.

Uppdragsgivare: Dfind Science & Engineering

Ort: Köping

Omfattning: Heltid.

Detta specifika uppdrag är 6 månader men med möjlighet till förlängning eller övertag av kund. Men det är också möjligt att fortsätta anställningen som konsult på Dfind S&E med nya uppdrag i Mälardalen.

Anställningsform: Tillsvidare, 6 månaders provanställning.

Sista ansökningsdag: 2018-11-25, urvalet kommer göras löpande så kom gärna in med din ansökan så snart som möjligt.

Kontaktpersoner: Julia Gonzales, julia.gonzales@dfind.se

Nyckelord: Life Science, Processingenjör, Processutveckling, Molekylärbiolog, GMP, LEAN.