Kvalificeringsingenjör/valideringsingenjör till Pfizer i Strängnäs

Publicerad:
2018-05-14
Ort:
Strängnäs, Södermanlands län
Kategori:
Läkemedel, bioteknik & medicinteknik
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Full time
Anställningsform:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201147951
Sista ansökningsdag:
2018-05-31
Kontakt:
Britta Granath
Kvalificeringsingenjör/valideringsingenjör till Pfizer Strängnäs
Vill du utvecklas själv och samtidigt hjälpa våra kunder att nå sina högt satta mål? Vi söker dig som har erfarenhet av att driva kvalificeringsarbete och valideringar. Ditt första uppdrag kommer bli hos vår kund i Strängnäs.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Just nu söker vi två konsulter för uppdrag som kvalificeringsingenjörer (ev. valideringsingenjörer) till Pfizer i Strängnäs. Uppdraget omfattar att agera kvalificeringsingenjör/valideringsingenjör i Pfizers namn i samband med genomförande av investeringsprojekt.

Uppdraget innebär att:

  • Stödja projektledare med avseende på GMP arbetet
  • Leda kvalificeringsarbetet genom projektens olika faser (design, upphandling, genomförande och avslut)
  • Ta fram planer, protokoll och rapporter
  • Skriva och följa upp ändringärenden
  • Hantera avvikelser inom kvalificering/validering
  • Genomföra tester enligt framtagna dokument
  • Hantera både interna och externa intressenter
Du blir tillsvidareanställd (6 månaders provanställning) hos oss på Dfind Science and Engineering och kommer att ingå i vår växande projektkonsultgrupp. Du arbetar konsultativt ute hos våra kunder och vi hjälper dig att utvecklas och bredda din kompetens genom att vara ute på spännande uppdrag hos våra kunder!

Vi välkomnar även fåmansbolag som är intresserade av att gå in som underleverantörer till Dfind att söka.

Uppdragen, som kommer bli ditt första hos Dfind, planeras starta omgående och pågå under ett år samt fram till november 2018.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har erfarenhet validering och/eller kvalificering från läkemedels- eller bioteknikbranschen. Du har en naturvetenskaplig/teknisk högskoleutbildning (MSc, PhD, BSc). Vi söker dig med ett till ett par års erfarenhet från läkemedelsindustrin och goda kunskaper i GMP. Goda kunskaper i svenska och engelska är en förutsättning för att lyckas i rollen.

Som person är du är lyhörd och strukturerad. Du trivs med att arbeta med tvärfunktionella grupper, har lätt för att samarbeta och är drivande. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Ansökan: För frågor kontakta Britta Granath, konsultchef, tel: 073 343 4624, britta.granath@dfind.se. Urval sker löpande, välkommen med din ansökan!

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på kompetenser inom naturvetenskap och teknik. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Hos oss har du möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter genom uppdrag hos våra utvecklings- forsknings- och produktionsintensiva kunder i Norden.

Vi tycker att det är viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Uppdragsgivare: Dfind Science & Engineering

Ort: Strängnäs

Omfattning: Heltid , tillsvidare

Sista ansökningsdag: 2018-05-30