Kvalitetsingenjör sökes till ledande medtechbolag i Stockholm

Publicerad:
2018-05-22
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Läkemedel, bioteknik & medicinteknik
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Anställningsform:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201133497
Sista ansökningsdag:
2018-06-08
Kontakt:
Mirza Mulaosmanovic
Dfind Science & Engineering söker nu för kunds räkning med säte i centrala Stockholm efter en kvalitetsingenjör.

Du kommer ingå i ett agilt scrum team som arbetar och ansvarar för produktunderhåll. Gruppen driver produktändringar hela vägen från identifierade förbättringar till implementation hos leverantör eller kund. Uppgifterna är varierande men denna grupp gör inga större konstruktionsändringar snarare mindre uppdateringar av underlag.

För uppdraget söker vi en person som är driven och tar tag i saker utan att få "allt serverat". Du måste ha lätt att samarbeta med olika discipliner då i stort sett varje ärende kräver inblandning och samarbete med flera andra funktioner. Erfarenhet av liknande uppdrag och arbete i medicinteknisk branch är meriterande.

Specifika kompetenser:
- PLM/PDM erfarenhet (Enovia)

- Erfarenhet och kunskap om "change control" (DMR/DHF) och förståelse för vilka krav som gäller inom med tech (QSR, ISO 13485, ISO 9000)

- Rollen kräver en mer generell ingenjörskompetens snarare än en specialist - Social. Erfarenhet från agilt arbete (safe) i scrum team är ett plus

Ort: Stockholm

Startdatum: Omgående. Tjänsten kan komma att tillsättas innan startdatum. Skicka därför din ansökan redan idag.

Omfattning: Heltid

Uppdragslängd: Tillsvidareanställning, vi tillämpar 6 månaders provanställning

För mer information kontakta: Mirza Mulaosmanovic, mirza.mulaosmanovic@dfind.se

Organisations-/företagsbeskrivning:

Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på kompetenser inom naturvetenskap och teknik. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Hos oss har du möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter genom uppdrag hos våra utvecklings- forsknings- och produktionsintensiva kunder i Norden.

Ansökan till tjänsten görs via www.dfind.se/science-engineering och urval sker löpande, så sök redan idag. Välkommen med din ansökan!

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Vi ser fram emot din ansökan!