Kvalitetsingenjör till läkemedelsindustrin i Stockholm

Publicerad:
2019-03-11
Ort:
Solna, Stockholms län
Kategori:
Läkemedel, bioteknik & medicinteknik
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201208063
Sista ansökningsdag:
2019-03-24
Kontakt:
Benita Hyllbrant
Är du en teknisk person med erfarenhet av att arbeta med kvalitetssystem inom läkemedelsindustrin? Har du erfarenhet att arbeta med avvikelser och ändringsärenden enligt GMP?

Dfind Science & Engineering, en del av Randstad koncernen, söker nu en konsult för ett uppdrag med fokus på förebyggande och förbättrande arbete i underhåll och kvalitet. Du kommer att ingå i ett större konsultteam inom Life Science och därmed få möjligheten att bredda ditt nätverk. Vi ses ungefär en gång i månaden och varvar AW med intressanta föreläsningar och relevanta utbildningar. Vi som konsultchefer ser det som vår huvuduppgift att stötta dig i ditt dagliga arbete samt att skapa förutsättningar för att du ska nå dina yrkesdrömmar.

Du kommer att bli anställd hos oss på Dfind Science & Engineering och arbeta hos vår kund inom läkemedelsindustrin i Stockholm. Uppdraget planeras starta omgående och pågå i fyra månader, med god chans till förlängning.

Under uppdraget kommer du att arbeta som kvalitetsingenjör och dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att:

 • Mappa komponenter för värme, ventilation, luftkonditionering och kylning
 • Bedöma och förbättra kvalificerad status för instrumentering
 • Arbeta med avvikelser, CC-ärenden och CAPA:s
 • Arbeta med tekniska instruktioner och SOP:ar
Din bakgrund och profil

 • Ingenjörsutbildning eller motsvarande erfarenhet inom relevant arbetsområde
 • Relevant arbetserfarenhet i GMP-miljö
 • Erfarenhet av att jobba med avvikelser, CC-ärenden och CAPA:s
 • Erfarenhet av att koordinera utrustning och anläggningens underhåll är mycket meriterande
 • Yrkeserfarenhet av HVAC system är meriterande
 • Goda kunskaper i svenska och engelska – både i tal och skriftligt
 • Du har kunskap i Microsoft Word och Excel.
Som person är du noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Du har en god förmåga att arbeta självständigt i kombination med hög samarbetsförmåga. Du har även lätt för att kommunicera inom och utanför din egen arbetsgrupp. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Om du har rätt profil uppmanar vi dig att inte vänta med din ansökan utan skicka in den omgående då intervjuer och urval görs löpande.

Uppdragsgivare: Dfind Science & Engineering

Ort: Stockholm

Omfattning: Heltid, 4 månader med chans till förlängning

Sista ansökningsdag: 2019-03-24, men urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

För information: Benita Hyllbrant, Konsultchef, benita.hyllbrant@dfind.se. Observera att ansökningar via mail inte kommer att behandlas.

Jag ser fram emot att läsa din ansökan.

Organisations-/företagsbeskrivning
Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på kompetenser inom naturvetenskap och teknik. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Hos oss har du möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter genom uppdrag hos våra utvecklings- forsknings- och produktionsintensiva kunder i Norden.

Vi tycker att det är viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.