Kvalitetskontrollanter till läkemedelsbolag i Stockholm! i Stockholm

Publicerad:
2018-04-11
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Kemiteknik
Specialisering:
Kemist
Omfattning:
Full time
Anställningsform:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201141260
Sista ansökningsdag:
2018-05-04
Kontakt:
Heidi Pettersson
Vi söker nu analytiska kemister för konsultuppdrag inom kvalitetskontroll till våra kunder i Stockholm. Vi söker dig som har något/några års erfarenhet av kemiska och fysikaliska analyser av läkemedelsråvaror och produkter.

Rollen som analytisk kemist
Som analytisk kemist kommer du att analysera råvaror och produkt med olika metoder som t.ex. HPLC, GC, frisättning, titrering och våtkemiska metoder. Det laborativa arbetet sker i enlighet med GMP och det ses därför som meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete enligt GMP men även gedigen teoretisk kunskap ses som meriterande.

Bakgrund
Vi förutsätter att du har en naturvetenskaplig högskoleutbildning eller några års yrkeserfarenhet av analytiskt arbete, läkemedelsanalys eller kvalitetskontrollarbete. Du ska tycka om att labba och kunna tänka sig stanna kvar en längre period. Har du erfarenhet av att ha arbetat med farmakopéer ses det som ett stort plus då du snabbt kommer att kunna sätta dig in i ditt arbete.


Personliga kvalifikationer
Som person är du självgående, initiativtagande och har lätt för att samarbeta. Du är noggrann, strukturerad, flexibel och kommunikativ. För att kunna hantera dokumentationen som arbetet innefattar krävs att du är flytande i svenska i tal och skrift och har mycket goda kunskaper i engelska.

Vi har ett antal olika uppdrag hos våra kunder med olika startdatum så om du känner dig nyfiken på möjligheten att ta nästa steg i din karriär tveka inte att skicka in din ansökan!

Arbetsgivare: Dfind Science & Engineering

Ort: Stockholm

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2018-04-27, urval genomförs löpande och tillsättningar kan komma att göras innan sista ansökningsdag så kom gärna in med din ansökan så snart som möjligt.

För information: Heidi Pettersson, heidi.pettersson@dfind.se

Jag ser fram emot att läsa din ansökan!

Organisations-/företagsbeskrivning: Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på kompetenser inom naturvetenskap och teknik. Hos oss har alla en naturvetenskaplig eller ingenjörsbakgrund oavsett om du jobbar som konsultchef eller med specialistuppdrag åt våra kunder.
Med engagemang och lyhördhet hjälper vi tillsamman människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Hos oss har du möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter genom uppdrag hos våra utvecklings- forsknings- och produktionsintensiva kunder i Norden.