Kvalitetsspecialist till Metenova i Göteborg

Publicerad:
2018-10-09
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Produktion & processteknik
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201177751
Sista ansökningsdag:
2018-10-17
Kontakt:
Sara Kuikka
Telefonnummer:
0725-487688
Vi söker en specialist inom kvalité för konsultuppdrag på Metenova. Du ska arbeta med att kvalitetssäkra produktionslinjen för en produkt, som i sin tur används i en medicinteknisk applikation. Produkten som du ska arbeta med är utrustningen som mixar en vaccinkomponent. Du kommer att arbeta enligt GMP (Good Manufacturing Practice). Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar:

  • Minimera risker: Du ska bland annat säkerhetsställa att produkten inte kontamineras av t.ex. partiklar, eller att läckage uppstår.
  • Arbeta med validering av produktionsutrustningen.
  • Samarbeta med auditörer för att kvalitetssäkra produktionslinjen.
  • Bidra till att producera en DMR (Device master record) för produkten.
Resor ingår i tjänsten. Det kommer framförallt att vara resor till produktionsiten i Östergötland och även resor till siten i USA förekommer.

Kvalifikationer:
Du har naturvetenskaplig utbildningsbakgrund eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Exempel på lämplig utbildning är ingenjör inom maskin, kemi eller bioteknik.

Du har en gedigen erfarenhet av arbete inom kvalité enligt GMP. Det är ett krav att du tidigare har arbetat med att kvalitetssäkra produktionslinjen för en ”single use” produkt samt att du har goda kunskaper inom GMP. Du har goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet och förståelse för de medicintekniska direktiven, MDD/MDR. Det är ett stort plus om tidigare har arbetat enligt kvalitetssystemet för medicinteknik, ISO 13485, och även erfarenhet av FDA (Food and Drug Administration).

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Uppdragsgivare: Dfind Science and Engineering

Ort: Göteborg

Omfattning: Start omgående.

Sista ansökningsdag: 2018-10-17 urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Sara Kuikka, sara.kuikka@dfind.se 0725-487688

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom teknik och naturvetenskap.

Hos oss har du möjlighet att utveckla dina kunskaper och bygga CV genom olika uppdrag hos våra utvecklings-, forsknings- och produktionsintensiva kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef.

Vi är auktoriserade via Almega och följer deras kollektivavtal. Vi har dessutom förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.