Laboratorieingenjör i Uppsala

Publicerad:
2018-06-28
Ort:
Uppsala, Uppsala län
Kategori:
FoU & produktutveckling
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201159271
Sista ansökningsdag:
2018-09-21
Kontakt:
Linnéa Järverup
Nu söker vi på Dfind Science&Engineering dig som vill jobba som laboratorieingenjör i ett starkt team på ett spännande svenskt bolag som utvecklar, tillverkar och marknadsför innovativa produkter och tjänster.

Detta är ett 3 månaders konsultuppdrag med start sista september där du inledningsvis blir anställd hos oss på Dfind. För rätt person kan det finnas möjlighet till anställning direkt hos kunden efter avslutat uppdrag.

Vi söker dig som vill jobba på ett företag som agerar i forskningens framkant och tycker om att labba och stötta kunder i deras utvecklingsfas!

Arbetsuppgifter
-Tillsammans med teamet kommer du få sätta upp och genomföra laborativa analyser av kundprover, genom att använda kundens utvecklade produkter

-Analysera och sammanställa data

-Muntlig och skriftlig kommunikation med interna teammedlemmar

- Få arbeta efter dokumenterade processer och i system enligt avdelningens kvalitetsnormer.

Din profil
-Du har en avslutad högskolexamen, ingenjörsutbildning eller motsvarande från Life Science-området. Antingen har du labbat mycket i din utbildning eller så har du arbetat på labb tidigare.

-Du har dokumenterad labvana med multikanalspipetter, önskvärt har du hanterat mycket små volymer.

-Du har kunskaper inom Office-paketet och har god datavana. Det är ett plus om du har erfarenhet av att arbeta i LIMS.

-Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift

-Det är meriterande om du har arbetet kundnära tidigare inom privata företag och med GMP

-Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Som person är du driven, engagerad och lösningsfokuserad. Du är en lagspelare som har lätt att kommunicera. Vidare är du strukturerad, noggrann och flexibel.

Uppdragsgivare: Dfind Science & Engineering

Ort: Uppsala

Omfattning: Heltid, 40 timmar/vecka, mån-fre beläggningstider 7-18, vid stor arbetsbörda 7-20 och ev helg. Teamet planerar arbetstider beroende på arbetsbörda.

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer sker löpande.

För information: Linnéa Järverup, +46768561951, linnea.jarverup@dfind.se (med undantag för semesterperioden v.27 tom v.28.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Om du har rätt profil uppmanar vi dig att inte vänta med din ansökan utan skicka in den omgående då intervjuer och urval görs löpande.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på kompetenser inom naturvetenskap och teknik. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Hos oss har du möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter genom uppdrag hos våra utvecklings- forsknings- och produktionsintensiva kunder i Norden.

Vi tycker att det är viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Dfind Science & Engineering ett auktoriserat bemanningsföretag via Almega och följer deras kollektivavtal.