Laboratorieingenjör Biotech

Publicerad:
2018-12-19
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Läkemedel, bioteknik & medicinteknik
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201187973
Sista ansökningsdag:
2018-12-28
Kontakt:
Benita Hyllbrant
Är du ny i branschen och söker möjligheten att ta klivet in på en spännande arbetsmarknad? Du kan vara BMA eller molekylärbiolog men huvudsaken är att du trivs i en laborativ miljö och gillar ett högt tempo.

Vi söker dig som vill arbeta med testning av molekylärbiologiska produkter på ett framstående företag som alltid har patienten i fokus. Vi söker flera personer till konsultuppdrag, för tjänster i två av QC grupperna. Uppdragen passar dig som vill komma in i industrin och införskaffa dig värdefull erfarenhet inför framtiden. Uppdragen, som är tänkta att starta omgående är på heltid och sträcker sig fram till och med augusti 2019, med chans till förlängning.

I rollen som QC analyst testar du antingen inkommande material eller företagets slutprodukter. I din roll utgör du en viktig del i verksamheten, där du bidrar med noggrant laborativt arbete och dokumentation. Du kommer att ha omfattande informationsutbyte med andra i din grupp och med andra avdelningar på företaget och rollen passar därför dig som gillar att samarbeta.

Cepheid erbjuder nu en spännande möjlighet i ett starkt växande bolag där du får vara med delaktig i produktionsprocessen. Båda QC grupperna bemannar testningen dag och kväll och vi söker nu medarbetare för arbete på 2-skift.

Ansvarsområden som QC analyst:

-Syning och funktionskontroll av inkommande material eller slutprodukt

-Dokumentation och sammanställning av testresultat -Felsökning vid funna fel

-Återkoppling till produktions- och utredningsgrupperna

Kvalifikationer: Du som söker bör ha en högskoleutbildning inom naturvetenskap (med laborativt praktiska delar) eller BMA. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet av realtids-PCR. Att behärska svenska och engelska i tal och skrift är ett krav i denna roll. Du är van att arbeta med MS Office och tidigare erfarenhet av ISO/GMP-styrda kvalitetssystem är något som ses som meriterande.

Som person är det viktigt att du är noggrann, metodisk och känner dig bekväm med att kommunicera dina resultat till andra. Du tycker om laborativt arbete och trivs där det händer mycket. Arbetet innebär ibland snabba förändringar och det är därför en fördel att du har en positiv attityd, är stresstålig och tycker om att verka i en flexibel miljö.

Då uppdragen ska tillsättas omgående ser vi fram emot din ansökan snarast!

Uppdragsgivare: Dfind Science & Engineering

Ort: Sundbyberg

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: Eftersom Cepheid önskar tillsätta uppdragen så snart som möjligt uppmanar vi dig att skicka in din ansökan så snart du kan.

För information: I den här rekryteringen samarbetar Cepheid med Dfind Science & Engineering. Du är varmt välkommen att kontakta konsultchef Benita Hyllbrant, benita.hyllbrant@dfind.se för frågor.

Vänligen sök tjänsten via https://www.dfind.se/science-engineering/ Organisations-/företagsbeskrivning:

Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på kompetenser inom naturvetenskap och teknik.