Laboratorieingenjör, Läkemedelsindustrin, Norr om Sthlm

Publicerad:
2019-04-15
Ort:
Upplands-Bro, Stockholms län
Kategori:
Läkemedel, bioteknik & medicinteknik
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201215203
Sista ansökningsdag:
2019-04-15
Kontakt:
Sandra Bydell Sveder
Telefonnummer:
0703711269
Vill du lägga grunden till en utvecklande karriär inom läkemedelsindustrin? Som Laboratorieingenjör på Dfind Science & Engineering/Randstad får du utvecklande konsultuppdrag på någon av våra kunder i Mälardalen. Nu söker vi någon intresserad av konsultuppdrag inom Kvalitetskontroll till ett läkemedelsbolag norr om Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Din roll kommer vara att arbeta med kvalitetskontroll av råvaror och utföra kemiska analyser, inrapportering av analysdata och instrumentkalibrering, allt för att säkerställa en säker och kvalitativ slutprodukt.

Din roll:

  • Kemiskt analysarbete (kromatografi, spektroskopi och våtkemi)
  • Inrapportering av analysdata i LIMS
  • Instrumentansvar
  • Inköp av kemikalier och förbrukningsmaterial
Avdelningen består av 15 personer och du kommer vara en viktig del i den gruppen. Konsultuppdraget är en bra plattform för en fortsatt karriär inom läkemedelsindustrin och för fortsatt arbete som senior Laboratorieingnjör, GMP-ansvarig, eller arbete med metodutveckling, validering eller kvalitetsdokumentation (QA).

Du kommer också bli en del av ett större konsultteam och få möjligheten att ta del av inspirationsföreläsningar, AW:s och andra roliga sammankomster. Din trivsel är viktig för oss och din konsultchef kommer stötta dig i ditt dagliga arbete för att du ska få förutsättningar att lyckas på ditt uppdrag.

Kvalifikationer

Du har antagligen en akademisk utbildning med minst 120 poäng inom kemi eller annan naturvetenskaplig disciplin alternativt motsvarande erfarenhet.
Dokumenterade GMP-kunskaper och erfarenhet från GMP-reglerad laboratorieverksamhet är meriterande men inget krav. Likaså ska du ha erfarenhet från olika analysmetoder, såsom tex HPLC och GC samt erfarenhet inom råvaruanalys.

Din profil:

  • Högskoleingenjör/Civilingenjör inom kemi eller biolog
  • Flytande Svenska och Engelska i tal och skrift
  • Noggrann och metodisk
  • Meriterande med praktisk erfarenhet av arbete i GMP-miljö.
  • Meriterande med goda kunskaper inom kromatografi, spektroskopi och våtkemi
För att trivas i rollen är det viktigt att du är prestigelös och trivs med att arbeta självständigt. Du är analytisk, ansvarstagande och noggrann.

Din Konsultchef kommer bli ett viktigt bollplank för att hjälpa dig navigera i Life Science branschen. Vårt jobb är att hjälpa dig ta nästa steg i din karriär. Vill du ta reda på hur vi är som Konsultchefer sätter jag gärna dig i kontakt med någon annan av våra nuvarande konsulter.

Uppdragsspecifik information:

Konsultuppdraget kommer att startas omgående och pågå i ca sex månader. Uppdragsförlängning eller överrekrytering till kund kan bli aktuellt.

Om du istället är intresserad av en fortsatt karriär inom Life Science branschen efter det här specifika konsultuppdraget blir nästa steg andra konsultuppdrag på någon av våra andra kunder i Mälardalen. Vi arbetar idag med majoriteten av de tillverkande läkemedelsbolagen i Mälardalen och har ca 120 konsulter på uppdrag ute hos våra kunder.

Om Dfind Science & Engineering
Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom teknik och naturvetenskap. Hos oss har du möjlighet att utveckla dina kunskaper och bygga CV genom olika uppdrag hos våra utvecklings-, forsknings- och produktionsintensiva kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef.

Vi är auktoriserade via Kompetensföretagen och följer deras kollektivavtal. Vi har dessutom förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar, föräldralön och rabatt på träningskort.

Sista ansökningsdag: 2019-05-05, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Sandra Bydell Sveder, Konsultchef inom Life Science i Stockholm, sandra.bydell.sveder@dfind.se, +46703711269