Laboratorieingenjör med fokus på kvalitetsdokumentation i Stockholm

Publicerad:
2018-10-10
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Bioteknik
Specialisering:
Biolaboratorieingenjör
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201159123
Sista ansökningsdag:
2018-10-31
Kontakt:
Sandra Bydell Sveder
Nu söker vi en laboratorieingenjör för konsultuppdrag inom kvalitetskontroll (QC) till ett läkemedelsföretag i centrala Stockholm.

Vill du bli del av ett växande konsultteam där du bidrar till säker tillverkning av läkemedel. I rollen som laboratorieingenjör består arbetsuppgifterna av att utföra kemiska analyser av färdig produkt samt utföra stabanalyser enligt fastställda specifikationer och metoder samt att rapportera resultat i LIMS. Du kommer även i det här uppdraget ansvara för att genomföra kvalitetsgranskning av gruppens analysmetoder (QCC) inför vidare granskning av QA-avdelningen.

Uppdraget är en bra erfarenhet om man på lång sikt är intresserad av att fördjupa sig inom kvalitetsdokumentation och Quality Assurance. Allt arbete sker enligt GMP. Fokus kommer ligga på genomförande av QCC men det kan också bli aktuellt med visst laborativt arbete.

Du ingår i ett större team som löpande arbetar på QC-labbet. Labben är ljusa och fräscha vilket bidrar till en väldigt trivsam arbetsmiljö. Arbetstiderna för uppdraget är vardagar med normal arbetstid.

I rollen som konsult kommer du få möjlighet att skapa ett brett nätverk inom Life Science branschen och varje månad träffa dina konsultkollegor i våra lokaler i centrala Stockholm, vi varvar AW med intressanta föreläsningar och relevanta utbildningar. Jag som konsultchef ser det som min huvuduppgift att stötta dig i ditt dagliga arbete samt att skapa förutsättningar för att du ska nå dina yrkesdrömmar.

Din bakgrund och profil
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom relevant naturvetenskapligt område ( t.ex Civ.ing analytisk kemist, BMA). Vidare är det meriterande om har du även har:

· Praktiskt erfarenhet av arbete med HPLC, GC, PH, Osmolalitet.

· Erfarenhet från GMP - reglerad laboratorieverksamhet med dokumenterade GMP – kunskaper

· Erfarenhet av att arbete i LIMS-system

· Meriterande med QA erfarenhet eller liknande arbete

Som person är du driven, samarbetsvillig och initiativtagande. Det är viktigt att du känner dig trygg i att ta kontakt med kollegor inom bolaget och på andra sätt inhämta den information du är i behov för att kunna utföra arbetet. Det är också en fördel om du är prestigelös, har lite skinn på näsan och trevlig :)

Uppdragsgivare: Dfind Science & Engineering

Ort: Stockholm

Omfattning: Heltid. Det här specifika konsultuppdraget är ca 6 månader men med möjlighet till förlängning eller överrekrytering till kund. Det finns också alltid möjligheten att fortsätta anställningen på Dfind S&E för en bredare karriär inom Life Science. Du kommer i de fallen få nya konsultuppdrag på andra kunder i Stockholm/Södertälje/Uppsala.

Sista ansökningsdag: 2018-10-31, OBS urval sker löpande så kom gärna in med din ansökan så snart som möjligt.

För information: Sandra Bydell Sveder, 070 371 12 69, sandra.bydell.sveder@dfind.se

Nyckelord: Läkemedelsindustrin, Life Science, GMP, Laboratorieingenjör, QA

Jag ser fram emot att läsa din ansökan!

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på kompetenser inom naturvetenskap och teknik. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Hos oss har du möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter genom uppdrag hos våra utvecklings- forsknings- och produktionsintensiva kunder i Norden.

Vi tycker att det är viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.