Laboratorieingenjör till Pfizer i Strängnäs

Publicerad:
2018-11-16
Ort:
Strängnäs, Södermanlands län
Kategori:
Läkemedel, bioteknik & medicinteknik
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201176318
Sista ansökningsdag:
2018-11-30
Kontakt:
Sofie Önnestam
Laboratorieingenjör till Pfizer
Vi söker nu en laboratorieingenjör till ett lab för kvalitetskontroll på Pfizer i Strängnäs. Produktionsanläggningen i Strängnäs är främst fokuserad på bioläkemedel och här arbetar ca 250 medarbetare. Här får du möjlighet att bli en del av en trevlig arbetsplats där man hjälper varandra och har roligt på jobbet. Du kommer utföra analyser enligt fastställda föreskrifter på råvaruprover. Fokus kommer vara på våtkemiska metoder.

Allt arbete samt dokumentation sker enligt GMP. Du kommer även att planera det egna arbetet, medverka i avvikelseutredningar samt delta i avdelningens förbättringsarbete.

Uppdraget planeras starta så snart som möjligt och pågå 6 månader med god chans till förlängning.

Arbetsgivare: Du blir anställd på Dfind Science & Engineering och det här blir ditt första uppdrag. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på Dfind som inleds med 6 månaders provanställning.

Ort: Strängnäs

Omfattning: Heltid

Lön: Fast månadslön. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Sista ansökningsdag: 2018-11-16 OBS! Löpande urval

För information: Lina Tengdelius, lina.tengdelius@dfind.se

Kvalifikationer:
Du som söker har en relevant naturvetenskaplig akademisk utbildning med minst 180 hp, gärna inom analytisk kemi. Tidigare erfarenhet från laborativt arbete är meriterande. Erfarenhet av titrering, Karl-Fischer och HPLC ses som särskilt meriterande. Även tidigare erfarenhet från läkemedelsindustrin och erfarenhet från GMP-reglerad laboratorieverksamhet är mycket meriterande. Starkt meriterande är erfarenhet av kvalificering/validering av utrustning då detta kan ingå i rollen.


Som person är du självgående, initiativtagande, och ska ha lätt för att samarbeta. Vidare är du flexibel och kommunikativ. För att kunna utföra dina arbetsuppgifter på ett tillfredställande sätt behöver du ha mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift, samt god datorvana. Du ska trivas med att jobba laborativt och vara prestigelös. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.
Om du har rätt profil så uppmuntrar vi dig att inte vänta med din ansökan utan skicka in den omgående då urval och intervjuer görs löpande. Ansök via vår hemsida, vi tar inte emot ansökningar via e-post. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom teknik och naturvetenskap.

Hos oss har du möjlighet att utveckla dina kunskaper och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra utvecklings-, forsknings- och produktionsintensiva kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef.

Vi är auktoriserade via Almega och följer deras kollektivavtal. Vi har dessutom förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård och försäkringar.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.