Laboratorietekniker till QC-avdelning i Uppsala

Publicerad:
2018-05-09
Ort:
Uppsala, Uppsala län
Kategori:
Bioteknik
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Full time
Anställningsform:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201146688
Sista ansökningsdag:
2018-05-30
Kontakt:
Linnéa Järverup
Vi söker dig som vill jobba som laboratorietekniker på ett framgångsrikt och internationellt biotech-företag i Uppsala. Detta är ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt där du får din anställning hos oss på Dfind Science&Engineering men arbetar på uppdrag hos vår kund.

Som konsult hos oss får du en trygg anställning med fast månadslön, kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, tjänstepension och företagshälsovård.

Är du intresserad av praktiskt laborativt arbete samt analys och tolkning av resultat så tveka inte att söka den här tjänsten redan idag!

Vi söker dig som vill som vill jobba på en kvalitetsavdelning med att planera och utföra laborativ kontroll av råvaror och produkter från tillverkningen av företagets produkter.

Du kommer i det här jobbet att få arbeta med manuella laboratorietekniker så som pipettering och provhantering. Du kommer även att få utvärdera resultat i ett lab data system samt involveras i tolkning och analys av resultat. Då detta tillverkningsavsnittet är komplext så kommer en hel del nya frågeställningar att dyka upp. Därför är problemlösning och hantering av avvikelser en del i arbetet. Lika viktigt är det att medverka i att effektivisera och utveckla verksamheten där arbetet med LEAN som strategi är central.

Din profil
Du har en högskoleutbildning med naturvetenskaplig inriktning, BMA eller motsvarande. Det är meriterande om du har erfarenhet av laboratoriearbete, kvalitetsledning och LEAN i en kvalitetsreglerad verksamhet, gärna QSR/ISO men inget krav.

Du är som person analytisk och har en förmåga att se kundens behov, tillgodose dessa med problemlösning, nytänkande och initiativförmåga. Detär viktigt att du är kvalitetsmedveten och noggrann. Du arbetar effektivt, strukturerat och har en förmåga att planera eget arbete och hålla tempo. Samtidigt skall du också ha lätt för att kommunicera och arbeta i team. För att klara av arbetsuppgifterna på ett tillfredsställande sätt skall du behärska svenska och engelska i tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetet innebär daglig kontakt med allergent material.

Uppdragsgivare: Dfind Science & Engineering

Ort: Uppsala

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2018-05-30

För information: Linnéa Järverup, linnea.jarverup@dfind.se

Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Jag ser fram emot din ansökan!

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på kompetenser inom naturvetenskap och teknik. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Hos oss har du möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter genom uppdrag hos våra utvecklings- forsknings- och produktionsintensiva kunder i Norden.

Vi tycker att det är viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Dfind Science & Engineering ett auktoriserat bemanningsföretag via Almega och följer deras kollektivavtal.