Lantmätare till Projectpartner i Stockholm

Publicerad:
2018-10-15
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Bygg, anläggning & fastighet
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201172330
Sista ansökningsdag:
2018-10-28
Kontakt:
Martina Berg
Projectpartner grundades 2002 av tre vänner med en gemensam vision: att skapa Mälardalens mest eftertraktade och kompetenta projektledningsföretag. Idag består Projectpartner av ett tjugotal strategiska projektledningskonsulter som sitter på ledande roller i de flesta större samhällsbyggnadsprojekt som pågår i Stockholmsområdet. Bland våra uppdragsgivare märks Trafikverket, Swedavia, SL och Stockholms Stad.

Arbetsbeskrivning: Som lantmätare hos Projectpartner kommer du att arbeta som projekteringsledningskonsult inom fastighetsrätt på strategiska positioner i beställarens projektledningsorganisation. Uppdragen omfattar planläggningsprocess för stora projekt (detaljplan/vägplan/järnvägsplan), genomförandeavtalsförhandlingar med kommuner och verksamhetsutövare samt markåtkomstförhandlingar med kommuner och övriga fastighetsägare. I uppdragen arbetar vi som avtalshandläggare, projektledare fastighet och avtal, markförhandlare samt fastighetshandläggare. Projekten utgörs av stora och medelstora samhällsbyggnadsprojekt i Mälardalen och då främst i Stockholmsområdet.

Kvalifikationer: Vi söker dig som är civilingenjör inom lantmäteri eller samhällsbyggnad, alternativt lantmäteriingenjör eller jurist med tydlig fastighetsrättslig inriktning. Du har minst 10 års relevant branscherfarenhet. För att lyckas i rollen bör du ha erfarenhet av planläggningsprocesser av detalj-, järnväg-, eller vägplan inklusive upprättande av MKB samt exploatering-/markanvisningsavtal respektive genomförandeavtal. Du bör även ha förhandlat och upprättat fastighetsrättsliga upp- och överlåtelseavtal samt ha erfarenhet av lantmäteriförrättningar. Det är meriterande om du har kunskap om entreprenadjuridik och ekonomisk redovisning som påverkar överenskommelsernas genomförbarhet.

Med ditt starka driv och professionella inställning stärker du vårt goda rykte som leverantör av kompetenta konsulter. Du har en vilja att leda och ta ansvar i projekten du arbetar i. Du kan konsten att skapa och bibehålla varaktigt goda relationer, både med uppdragsgivarens organisation och andra viktiga externa kontakter som beställarorganisationer, byggherrar och projektörer.

Rekryterande företag: Projectpartner Mark & Miljö Stockholm AB

Ort: Stockholm

Omfattning: Tillsvidare, Heltid

Sista ansökningsdag: 28 oktober 2018

Om Projectpartner: Projectpartner är en etablerad aktör med lång erfarenhet av att arbeta med kvalificerad projektledning inom infrastruktur och stadsutveckling. Vi erbjuder en platt, lyhörd och öppen organisationskultur. Nyckeln till vår framgång är våra kompetenta medarbetare och vår företagskultur som bygger på ett ständigt lärande. Utbildning, certifiering och personlig utveckling ligger oss varmt om hjärtat. Eftersom vi alla mestadels sitter ute i våra respektive projekt är företagsträffar och vårt interna kompetensutvecklingsarbete något vi lägger stor vikt vid. Vi har investerat i ett härligt kontor mitt i Stockholm, en mötesplats och tillgång för våra medarbetare, dessutom en perfekt lokal för kund- och leverantörsmöten.

Vi är en aktiv branschaktör och engagerar oss i olika samhällsbyggnadsforum. Vi anordnar själva en uppskattad utbildningsdag för branschen och tar ledningen i olika initiativ för att locka framtidens samhällsbyggare.

Som alla våra medarbetare förväntas du vara med och utveckla Projectpartner. Du ges stora möjligheter att påverka och driva frågor som engagerar dig vilket vi vill se att du förvaltar väl.

Ta gärna en titt på din närmsta chef: https://www.linkedin.com/in/sara-s%C3%B6derstam-11726220/

Och bekanta dig med Projectpartner: https://projectpartner.se/

För information: I den här rekryteringen samarbetar Projectpartner med Dfind Science & Engineering. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Martina Berg 072-706 42 32 martina.berg@dfind.se eller Karolina Zingmark 076-130 75 44 karolina.zingmark@dfind.se