Life Science + Data Integrity = något för dig? i Strängnäs

Publicerad:
2018-07-06
Ort:
Strängnäs, Södermanlands län
Kategori:
Läkemedel, bioteknik & medicinteknik
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201160492
Sista ansökningsdag:
2018-07-29
Kontakt:
Heidi Pettersson
Telefonnummer:
076-8560104
Har du erfarenhet av kvalitetsarbete eller projektarbete inom läkemedelsbranschen och är intresserad av nya utmaningar som konsult?

Som konsult på Dfind S&E blir du del av ett växande team och har möjlighet att arbeta brett inom Life Science sektorn. Brinner du för läkemedelsutveckling och tillverkning, vill du ha ett jobb och ett privatliv, vara en del av ett kul gäng och ha en konsultchef som värnar om din karriärutveckling? Då kanske vi är rätt arbetsgivare för dig :)

Vi söker nu ett stort antal personer till Pfizer i Strängnäs som kommer arbeta i ett projekt fokuserat på Data Integrity. Projektet kommer vara inne i en intensiv period under hösten och behöver därför stöttning inom flera områden. Pfizer är känd för sin attraktiva arbetsmiljö och arbetet erbjuder dig en möjlighet att bredda din erfarenhet inom läkemedelstillverkning eftersom rollerna innebär tvärfunktionellt arbete.

Vi tillsätter nu roller inom:

  • Validering/Kvalificering
  • QA
  • Automationsingenjör
  • Risk assessment lead/coordinator (FMEA)
  • Kvalitetssystem /SOP
  • Technician/Network integration of systems
  • Projektadministratör
  • QC
De formella krav som ställs på dig som kandidat är att du ska ha dokumenterad arbetslivserfarenhet av GMP samt kunna flytande svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du tidigare arbetslivserfarenhet från Pfizer.

Uppdraget pågår mellan september och december men det finns goda möjligheter till förlängning, alternativt nya uppdrag på någon av våra andra kunder inom branschen i Mälardalen. Kan arbetet innebära pendling, svaret är antagligen ja, men de flesta av oss tycker att det är värt det!

Som konsult hos oss kan du vara introvert eller extrovert, karriärist eller prioritera skogspromenader, expert eller generalist, så oavsett vem du är vill vi gärna ha din arbetsansökan!

Arbetsgivare: Du blir anställd på Dfind Science & Engineering och det här blir ditt första uppdrag. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på Dfind vilken inleds med 6 månaders provanställning.

Ort: Strängnäs

Omfattning: Heltid

Lön: Fast månadslön. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Sista ansökningsdag: 2018-07-29 OBS! Löpande urval. Kom gärna in med dig ansökan så snart som möjligt eftersom tjänsterna kommer tillsättas löpande.

För information: Heidi Pettersson, heidi.pettersson@dfind.se, 076-8560104

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom teknik och naturvetenskap.

Hos oss har du möjlighet att utveckla dina kunskaper och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra utvecklings-, forsknings- och produktionsintensiva kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef.

Vi är auktoriserade via Almega och följer deras kollektivavtal. Vi har dessutom förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård och försäkringar.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.