Manufacturing Chemist inom cancerdiagnostik i Göteborg

Publicerad:
2018-07-13
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Läkemedel, bioteknik & medicinteknik
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201158919
Sista ansökningsdag:
2018-08-12
Kontakt:
Karolina Zingmark
Vill du arbeta hos ett företag som utvecklar, producerar och säljer in vitro diagnostiska kit för cancerdiagnostik?
Till Fujirebio söker vi nu en Manufacturing Chemist där du blir en viktig del i företagets tillverkning av kit för cancerdiagnostik. Detta innebär bl.a. konjugering av antikroppar, tillverkning av kalibreringslösningar, kontroller och immunoreagens samt processkontroll med hjälp av EIA metodik. Du kommer även delta i projekt för överföring av nya produkter från produktutveckling till tillverkningsavdelningen.

Tjänsten innefattar dokumentation i enlighet med företagets kvalitetssystem samt viss skötsel av utrustning. Hos Fujirebio blir du en viktig del i ett team som tillsammans arbetar för företagets höga produktkvalitet.

Anställningen är på heltid, dagtid och är ett föräldraledighetsvikariat till ca 2019-09-31.

Uppdragsgivare: Fujirebio Diagnostics AB

Ort: Göteborg

Sista ansökningsdag: 2018-08-12, tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har en universitets- eller högskoleutbildning inom biologi eller kemi, samt minst tre års arbetslivserfarenhet inom området. Erfarenhet från att arbeta enligt kraven i ISO13485 samt FDA QSR är mycket meriterande. Flytande svenska i tal och skrift samt god engelska är ett krav.

Då man arbetar tätt tillsammans kommer dina personliga egenskaper att värdesättas högt och därför tror vi att du är bra på att kommunicera och trivs i samarbetet med andra. Kvalitet och noggrannhet är något du prioriterar högt och din förmåga att arbeta självständigt och strukturerat är viktigt för att lyckas i tjänsten. Du tar en aktiv roll i teamet och delar gärna med dig och bidrar till en positiv stämning.

I den här rekryteringen samarbetar Fujirebio med Dfind Science & Engineering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Karolina Zingmark 076-130 75 44. Ansökan till tjänsten görs via www.dfind.se/science-engineering senast den 12 augusti 2018. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Fujirebio Diagnostics Inc. är ett världsledande bioteknikföretag som utvecklar, producerar och kommersialiserar in vitro diagnostiska produkter. Huvudkontoret ligger i Malvern, Pennsylvania och företaget ägs av Miraca Holdings, ett ledande japanskt diagnostikföretag noterat på Tokyo Stock Exchange.

Den svenska delen av verksamheten, Fujirebio Diagnostics AB, ingår i koncernen sedan 2006 och startades ursprungligen under 80-talet som en spinn-off från Göteborgs Universitet. Idag finns ca 45 medarbetare i Göteborg samt ett tiotal vid dotterbolaget i Beijing. Kunder är sjukhus och forskningslaboratorier över hela världen och man är även partner till flertalet av världens ledande diagnostikföretag. Läs gärna mer på hemsidan: www.fdab.com.