Maskiningenjör sökes

Publicerad:
2019-02-11
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Fordon & marin
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201203247
Sista ansökningsdag:
2019-02-20
Kontakt:
Sara Kuikka
Vill du arbeta med motorer som används i industrin och det marinaområdet? Är du duktig på Excel och pivottabeller? Just nu söker vi en noggrann och strukturerad konsult till vår kund! Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innefatta:

  • Arbete med lagkrav, certifieringar och standarder för motorer
  • Arbete med Excell och pivottabeller
  • Arbete med databaser
  • Skriva defektrapporter
  • Rapportera till myndigheter
  • Kontakt med myndigheter, kunder och underleverantörer
Kvalifikationer
Du har ingenjörsutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Exempel på lämplig utbildning är ingenjör inom maskin eller kemi. För att lyckas i rollen bör du ha arbetslivserfarenhet av motorer inom industrin och/eller det marinaområdet, alternativt har du arbetat med motorer inom angränsande områden. Vi välkomnar sökande som är ny-exande och sökande som har arbetat i några år.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat med lagkrav, certifieringar och standarder för motorer. Det är också mycket meriterande om du är duktig på Excell och kan arbeta med pivottabeller.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och du är prestigelös. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete. Du är nyfiken och lockas av nya utmaningar.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Sista ansökningsdag: 2019-02-20 urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Sara Kuikka, sara.kuikka@dfind.se 0725-487688

Om Dfind Science & Engineering
Dfind Science & Engineering är en del av Randstad. Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning.

Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom teknik och naturvetenskap. Hos oss har du möjlighet att utveckla dina kunskaper och bygga CV genom olika uppdrag hos våra utvecklings-, forsknings- och produktionsintensiva kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef.

Vi är auktoriserade via Kompetensföretagen och följer deras kollektivavtal. Vi har dessutom förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

I rollen som konsult kommer du också få möjlighet att skapa ett brett nätverk inom Ingenjörsområdet och träffa dina konsultkollegor i våra lokaler i centrala Göteborg, vi varvar AW med intressanta föreläsningar och relevanta utbildningar. Jag som konsultchef ser det som min huvuduppgift att stötta dig i ditt dagliga arbete samt att skapa förutsättningar för att du ska nå dina yrkesdrömmar.