Mätingenjör i Jönköping

Publicerad:
2018-03-21
Ort:
Jönköping, Jönköpings län
Kategori:
Maskin, mekanik & konstruktion
Omfattning:
Full time
Anställningsform:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201134039
Sista ansökningsdag:
2018-04-22
Kontakt:
Emma Forsman
Telefonnummer:
0702-438407
Är du expert på mätteknik och vill vara delaktig i ett team där du får vara med och utveckla nya mätmetoder för framstående och världsledande konsumentprodukter?

För kunds räkning söker vi nu efter en mätingenjör/mättekniker som vill bidra till utvecklingen av den mättekniska avdelningen. Avdelningen består av 7 personer och hanterar idag ett flertal olika mätmetoder, alltifrån enklare handmätning till koordinatmätmaskiner och 3D-scanning. De bidrar även med sin kompetens vid konstruktionsgenomgångar och ritningsgranskningar.

Rollen som mätingenjör innefattar programmering av och mätning i avancerad mätutrustning. Uppdragen är av stor variation där olika mätning ska ske av allt från gjutgods till små plastdetaljer, samt att lösa problem i en grupp av experter. Du kommer att medverka som expert i mätteknik och geometrisäkring vid ritningsgranskningar samt utveckla och optimera metoder och utrustning för mätning, kalibrering och analys. Rollen innefattar även att driva mättekniska projekt, till exempel inköp av ny mätutrustning, samt att agera support till produktionspersonal.

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2018-04-22, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Kontakta rekryteringskonsult Emma Forsman, 0702-438407 alt emma.forsman@dfind.se

Kvalifikationer:
Du som söker är utbildad maskiningenjör på minst gymnasienivå och har mycket goda kunskaper inom mätteknik med flerårig erfarenhet av mätning. Kunskaper om 3D scanning och CAD är meriterande. Du har lätt för att kommunicera och hanterar både svenska och engelska i tal och skrift.

Du har goda kunskaper av PC-DMIS och det är meriterande om du även har erfarenhet av Calypso, Polyworks, GOM Inspect och/eller MarWin.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom teknik och naturvetenskap.

Hos oss har du möjlighet att utveckla dina kunskaper och bygga CV genom olika uppdrag hos våra utvecklings-, forsknings- och produktionsintensiva kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef.

Vi är auktoriserade via Almega och följer deras kollektivavtal. Vi har dessutom förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.