Medarbetare till Final QC på Cepheid i Solna

Publicerad:
2018-03-23
Ort:
Solna, Stockholms län
Kategori:
Läkemedel, bioteknik & medicinteknik
Omfattning:
Full time
Anställningsform:
Rekrytering
Referensnummer:
201133392
Sista ansökningsdag:
2018-04-09
Kontakt:
Åsa Skogsberg
Telefonnummer:
0722-441036
Vill du arbeta med testning och godkännande av molekylärbiologiska produkter? Vill du arbeta på ett framstående företag som utvecklar och producerar molekylärdiagnostiska produkter och som alltid har patienten i fokus? Har du erfarenhet av labteknik och GMP? Då passar kanske rollen som QC-analyst dig!
I rollen som QC-analyst testar du den färdiga produkten efter produktion. I din roll spelar du en viktig del i verksamheten där du bidrar med noggrant laborativt arbete och dokumentation. Du kommer att ha omfattande informationsutbyte med andra i din grupp och med andra avdelningar på företaget och passar därför dig som gillar att samarbeta. Cepheid erbjuder nu en spännande roll i ett starkt växande bolag där du blir en viktig del i kedjan för att få ut produkter till kund. Gruppen Final QC bemannar testningen dag och kväll och vi söker nu en ny medarbetare för arbete på 2-skift.

Ansvarsområden som QC analyst:
-Syning och funktionskontroll av tillverkad produkt

-Dokumentation av testresultat

-Felsökning vid funna fel

-Återkoppling till produktions- och utredningsgrupperna

Kvalifikationer:
Du som söker bör ha en högskoleutbildning inom naturvetenskap (med laborativt praktiska delar) eller motsvarande och det är meriterande om du har erfarenhet av realtids-PCR. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du är van att arbeta med MS Office och tidigare erfarenhet av ISO/GMP-styrda kvalitetssystem är något som värderas högt.

Som person är det viktigt att du är noggrann, metodisk och känner dig bekväm med att kommunicera dina resultat till andra. Du tycker om laborativt arbete och trivs där det händer mycket. Arbetet innebär i bland snabba förändringar och det är därför en fördel att du har en positiv attityd, är stresstålig och tycker om att verka i en flexibel miljö.

Välkommen med din ansökan!

Uppdragsgivare: Cepheid AB

Ort: Sundbyberg

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: Eftersom Cepheid önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt uppmanar vi dig att skicka in din ansökan så snart du kan.

För information: I den här rekryteringen samarbetar Cepheid med Dfind Science & Engineering. Du är varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Åsa Skogsberg, tele 0722-44 10 36, asa.skogsberg@dfind.se för frågor. Vänligen sök tjänsten via https://www.dfind.se/science-engineering/

Om Cepheid:

Cepheid är ett av världens snabbast växande företag inom molekylärdiagnostik. Företagets unika diagnostikplattform används över hela världen och gör en skillnad för patienter eftersom diagnos och val av behandling underlättas av testresultaten. Cepheid erbjuder ett brett sortiment av diagnostikprodukter inom virologi, bakteriologi och onkologi som kan möta morgondagens krav på säker, snabb och flexibel diagnostik såväl i västvärlden som i länder med begränsade resurser. Globalt representeras företaget av huvudkontor i Sunnyvale, Kalifornien, sälj- och marknadskontor i bl.a. Toulouse, Frankrike samt teknologi och kemicenter i Bothell, Washington. Cepheid AB, som ingår i Danaherkoncernen, är beläget i Solna och närmare 250 medarbetare inom framförallt produktion, kvalitetskontroll, forskning och utveckling.