Mekanikingenjörer sökes till framtida rekryteringar i Skåne

Publicerad:
2019-03-08
Ort:
Malmö, Skåne län
Kategori:
Maskin, mekanik & konstruktion
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201207990
Sista ansökningsdag:
2019-04-01
Kontakt:
Linnea Brusved
Vi söker dig, som är professionell, social och med en nytänkande förmåga!

Dfind Science & Engineering letar efter mekanikingenjörer, juniora och seniora förmågor för framtida uppdrag inom bland annat mekatronik, logistikplanering, produktutveckling, energieffektivisering, energiproduktion och förbättringsarbete.

Vill du starta våren med en ny arbetsplats, nya utmaningar och ge dig själv chansen att utvecklas?

Ansök redan idag!

Kravprofil:
• Vi tror att du är antingen Civil- eller Högskoleingenjör inom berört område.

• Har god teknisk förståelse och ett tekniskt intresse.

• Är professionell med en glöd för utveckling och förbättring.

• Vill skapa värde med ett gott förhållningsätt till affärer och kunder.

Personliga egenskaper:
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

Plats: Skåne

Startdatum: Löpande

Omfattning: Heltid

För mer information kontakta:
Linnea Brusved, Linnea.Brusved@dfind.se
Tim Nilsson, Tim.Nilsson@dfind.se

Hos Dfind får du ett engagerat arbetslag som ser till din karriär och är lyhörda för dina önskemål och din utveckling. Vi vill att du ska utvecklas med dina uppdrag och därmed vara din karriärspartner.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på kompetenser inom naturvetenskap och teknik. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Hos oss har du möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter genom uppdrag hos våra utvecklings-, forsknings- och produktionsintensiva kunder i Norden.

Ansökan till tjänsten görs via www.dfind.se/science-engineering och urval sker löpande, så sök redan idag. Välkommen med din ansökan!

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Vi ser fram emot din ansökan!

Nyckelord: Produktutveckling, produktinnovation, energieffektivisering, logistik, mekatronik, CAD, Hållfasthet, programmering.