Mikrobiolog i Uppsala

Publicerad:
2018-10-02
Ort:
Uppsala, Uppsala län
Kategori:
Läkemedel, bioteknik & medicinteknik
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201176770
Sista ansökningsdag:
2018-10-21
Kontakt:
Philip Svanfeldt
Telefonnummer:
0733434531
Är Du mikrobiolog med erfarenhet av GMP? Vill Du arbeta med kvalificeringar och valideringar? Uppskattar Du framförallt arbete där man löser uppgifter i grupp på ett prestigelöst sätt?

Tjänsten
Behov av en mikrobiologisk laboratorieingenjör finns på ett större bolag i Uppsala. Tjänsten skapas för att avlasta gruppens pågående projekt. Du kommer att arbeta självständigt med utförande av analyser och utrustningsunderhåll, kvalificeringar av analysutrustning samt utföra validering av analyser enligt fastställda protokoll. Gruppen arbetar både med processutveckling och med rena analyser.

Kvalifikationer
Laboratorievana inom mikrobiologi

GMP kunskaper

Högskoleutbildning med mikrobiologisk/bioteknik inriktning, alternativt motsvarande kunskaper genom lång arbetslivserfarenhet.

Minst 2 års arbetslivserfarenhet kopplad till medicinteknisk utrustning och/eller läkemedelsindustri.

Du förväntas kunna följa och bidra till en vardaglig diskussion på både engelska och svenska.

Personlighet
Gruppen arbetar sterilt varför ett strukturerat och organiserad sinnelag är fördelaktigt. Då flödet och tempot i arbetet är beroende av flera grupper är det viktigt att Du är målinriktad och tillsammans med teamet gör att för att bibehålla leveranssäkerheten.

Du är kommunikation i tal och skrift då gruppens medlemmar arbetar nära varandra. Du lyssnar och har uppskattar samarbete. Då behovet är stort just nu bör Du ha lätt för att sätta Dig in i nya uppgifter och ta tag i det som behöver göras. Du frågar gärna andra var Du kan hjälpa till utöver Dina egna sysslor. Att teamet lyckas är viktigare för Dig än enskild individs prestation. Vi tror därför att Du är prestigelös.

Arbetsgivare: Dfind Science & Engineering

Plats: Uppsala

Omfattning: Heltid med fastmånadslön. Beroende på Din profil kan en prv/tillsvidare- eller visstidsanställning komma i fråga. Ambitionen är ett långsiktigt perspektiv med goda chanser till förlängning efter de 6 initiala månaderna som uppdraget omfattar.

Sista ansökningsdag: 2018-10-21. Första urvalet sker 11 okt.

För mer information: Philip Svanfeldt, 0733434531, philip.svanfeldt@dfind.se

Om Dfind
Dfind Science & Engineering är ett konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på kompetenser inom naturvetenskap och teknik. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Hos oss har Du möjlighet att utveckla dina kunskaper och färdigheter genom uppdrag hos våra utvecklings- forsknings- och produktionsintensiva kunder i Norden. Vi tycker att det är viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.